Най-точният хороскоп за 3 юни

Астро
08:22 - 03 Юни 2021
2993
Най-точният хороскоп за 3 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 юни Луната все още е в знака Риби. Днес тя съвпада с планетата Нептун и заедно образуват благоприятен аспект с Марс в Рак. Успоредно с това Луната и Нептун образуват предизвикателен аспект с ретроградния Меркурий в Близнаци. По всички фронтове комуникацията е напълно нарушена. Цари хаос в общуването, изникват компромати, въртят се интриги, хвърлят се в публичното пространство всякакви фалшиви новини. Меркурий е планета на общуването, мисловния процес, договорните отношения, образованието, транспорта, пътищата, техниката, медиите, търговията и услугите. Неблагоприятният аспект на Луната и Нептун към Меркурий на този ден ще обърква всички сфери и дейности, свързани с Меркурий. Объркани са комуникациите (до 12 юли), преценките и решенията. Хората сякаш разговарят на различни езици. А Луната и Нептун в Риби допълнително ще внесат сериозно емоционално объркване, разсеяност, интриги, разочарования в ежедневието при някои хора. Повишена е опасността от интоксикации, загуба на документи, на информация и други лични вещи, измами, кражби, самоубийства, етнически конфликти, нови скандални ситуации, екологични замърсявания, инциденти във вода, газови експлозии и т.н.

Този ден е най-предизвикателен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Склонни сте да взимате емоционално своите решения. Обмисляйте добре всичко преди да предприемете каквото и да е действие. Проверявайте достоверността на чутото или казаното, не се доверявайте на всеки. Стойте далеч от фалшиви хора и интриганти. Предпазвайте се от измами, кражби и интриги. Денят не е благоприятен за поставянето на ваксини и упойки, операции за отстраняване на туморни образувания и в областта на краката, за уреждане на документи, подписване на договори и други важни действия. Работете много по-внимателно с избухливи вещества и химикали. Луната и Нептун в Риби в хармоничен аспект с Марс в Рак ще подкрепят и внесат повече спокойствие във взаимоотношенията при родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Тази водна звездна хармония повишава както интуицията, така и творческото вдъхновение, вярата, състраданието, човечността и съзнанието у хората. Денят предлага чудесни възможности за вас в реализацията на планове и мечти. Ще се разбирате лесно с хората, независимо от количеството им, тъй като контактите ще са по-избирателни в зависимост от емоционалната съвместимост. В часовете от 14:10 до 20:58 часа Луната е „без курс“. Важните задачи, решения, срещи и разговори свършете до 14:10 часа. След това вършете само довършителни и рутинни дейности. Бъдете здрави!