Най-точният хороскоп за 3 юни

Астро
06:24 - 03 Юни 2022
3606
Най-точният хороскоп за 3 юни

На 3 юни Луната отново е в знака Рак. Продължават да бъдат приоритет темите за семейството, децата, социалните въпроси, цените и качеството на храните от първа необходимост, цените на горивата, недвижимите имоти, земеделието и животновъдството, състоянието на водите и други екологични теми, сигурността в държавата и всякакви вътрешно-политически въпроси.

Днес Луната образува хармонични аспекти с Меркурий в Телец и с Нептун в Риби, но е и в много неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Денят е добър за медитация, водни процедури, ароматерапия, разрешаване на документални въпроси, изразяване на мнение писмено или устно, преговори, търговия, договаряния, придобиване на знания и умения, решаване на проблеми свързани с мигрантите и конфликти на етническа / религиозна основа.

Опозицията на чувствителната, ранима, Луна в Рак с Плутон при някои хора може сериозно да усили страховете, да се появи главоболие или болки в стомаха. Най-силно е тяхното влияние върху емоционалното състояние – дълбоко изживяване на възникнали проблеми, прояви на агресия, желание за доминиране над другите и най-често чрез манипулиране.

В световен план е повишена опасността от спукване на тръби, аварии с водата на места, насилие и атентати, катастрофи, природни бедствия и т.н. От 18:15 до 21:38 часа Луната е „без курс“.

В този интервал не взимайте важни решения за бъдещето, не предприемайте рисковани действия. В 21:39 часа Луната навлиза в огнения знак Лъв, където ще бъде до 09:22 часа на 6 юни.

Този ден е по-ползотворен и успешен за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Интуицията ви е засилена, концентрацията и паметта много добри.

Лесно ще усвоявате информацията и ще я запаметявате трайно. За вас денят е благоприятен за семейни разговори и разрешаване на семейни въпроси, занимания с децата, почистване и подреждане в дома, подобряване на отношенията с брат / сестра или приятел, обучение или явяване на изпит / интервю за работа, творчески занимания, медитация, молитви, зачеване, уреждане на имотни и други документални въпроси, срещи с приятели и т.н.

С хората по-леко ще общувате и постигате добри резултати в работата си. Опозицията на Луната в Рак с Плутон в Козирог е с по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада.

Бъдете особено внимателни в общуването с хората – не позволявайте да ви манипулират, но и вие не прибягвайте до подобни методи за постигане на целите.

Предпазвайте се от травми, инциденти, хранителни отравяния. Избягвайте пътуване по вода, месо и месни продукти, мазни и пържени храни. Рибните ястия, плодовете и зеленчуците ще се усвояват добре от организма. Бъдете здрави!