Най-точният хороскоп за 30 април

Астро
07:53 - 30 Април 2021
1985
Най-точният хороскоп за 30 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 30 април Луната продължава транзита си през огнения знак Стрелец. Нейното позитивно влияние в емоционално отношение продължава и днес. Тъй като денят е почивен за повечето хора, вече сме по-ентусиазирани и настроени за забавления, празници и пътешествия. Емоциите са приповдигнати, а настроението добро за болшинството от хората. Заредени сме с вяра и оптимизъм в навечерието на Великденските празници. Денят е благоприятен за излети, спорт, пътувания и всякакви купони.

Луната е в дисхармоничен аспект с Нептун в Риби и в хармоничен с Юпитер във Водолей.

Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на родените под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Някои от вас ще са настроени меланхолично, а други може да изпитват тъга или да са сънливи. Звездите създават предпоставка за измами, кражби, разочарования в отношенията, разсеяност, алергични прояви, интоксикации.

В световен план са възможни пожари, газови експлозии, инциденти с влакове, стрелби и т.н. На този ден и Слънцето е в точен съвпад с Уран в Телец, които повишават опасността от технически аварии, нарушение в комуникациите и техниката, на интернет връзките. Денят ще е най-позитивен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Настроението ви е приповдигнато.

Настроени сте за празнуване и всякакви забавления. Емоционално и физически сте стабилни. Ще се радвате на вниманието, обичта и подкрепата на любимите си хора. От 16:26 до 19:16 часа Луната е „без курс“. В този интервал от часове бъдете по-внимателни за грешки и инциденти, поради разсеяност. Концентрацията ни е понижена по време на Луна „без курс“. Не взимайте важни решения за бъдещето, не подписвайте договори. Бъдете здрави!