Най-точният хороскоп за 30 август

Астро
06:59 - 30 Август 2021
2499
Най-точният хороскоп за 30 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен ден на новата седмица, 30 август, Луната транзитира през въздушните Близнаци, където ще бъде до 08:26 часа на 1 септември. В 10:13 часа тя е във фаза Последна четвърт, намаляваща. Дневното и нощното светило са на 7 градуса в знаците Дева и Близнаци в аспект квадратура (отстояние 90 градуса между тях). В астрологията квадратурата е неблагоприятен аспект. Повишено е желанието за общуване, разговори, преговори, търговски сделки, разнообразие и движение.

В същото време Луната в Близнаци може да провокира прекалено много говорене и критика, а това да създаде предпоставка за конфликти и интриги при някои хора.

Добрата новина е, че Луната е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а Меркурий от днес е в дипломатичните Везни. На дневен ред в публичното пространство ще бъдат важни теми, свързани с образованието, науката и техниката, транспорта и пътищата, малкия и среден бизнес. На всички нива ще тече с лекота всякаква информация и комуникация, било то критична или невярна. Хората ще са склонни да изказват мнението си говоримо или писмено. Следващите два дни са подходящи за нови знания, разговори и преговори, търговски сделки, уреждане на документи и подписване на договори. Както винаги и днес има изключения. Важно условие за успех във всяко действие е да бъдем емоционално сдържани, дипломатични и да проявяваме повече разбиране. В здравословен план са уязвими нервната система, белите дробове и дишането.

Този ден се очертава по-напрегнат и не особено ефективен за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Всяка лунна фаза ни дава информация и за около седем дни след него. Тъй като Слънцето и Луната са в 7-я градус на знаците Дева и Близнаци, най-силно ще усещат звездното влияние през следващите седем дни родените през първа декада, както и всички други хора с Асцендент или други рождени планети в хороскопа си между 5 и 9 градус на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Много зависи къде точно попадат в хороскопа ви и кои планети акцентират, а това е строго индивидуално.

Но трябва да бъдете особено внимателни във всички меркуриеви дейности и области – общуване, работа с документация, при преговори, обмен на информация, покупко-продажби, обучение, пътувания и шофиране, работа с техника. Трябва да сте премерени в изказванията, внимателни в общуването с хората и по-постоянни. Не бързайте и не бъдете нетърпеливи. Шофирайте по-внимателно. Предпазвайте се от интриги, измами, кражби, фалшификации; загуба или кражба на документи, ключове, багаж, информация и т.н. Не споделяйте с всеки мнение или лична информация. Хармоничният аспект на Луната към Сатурн във Водолей ще има съответно и по-благоприятно влияние на самия ден, както и през следващите седем дни за родените през първа (на 30-ти и за родените през втора) декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Денят е обещаващ и ефективен за вас. Много добър ден за покупко-продажби, подписване на договори, уреждане на документи, взаимодействие с институции или висшестоящи лица, повишаване на авторитета, писане и преподаване, научно-изследователска работа и други интелектуални занимания. Пред вас се отварят нови пътища, възможности за реализация на цели и бизнес проекти, финансови и други семейни придобивки, повече романтика и приятни преживявания в интимен план. Успехът се крие в пълната информираност. Бъдете здрави!