Най - точният хороскоп за 30 декември

Астро
06:45 - 30 Декември 2021
3020
Най- точният хороскоп за 30 декември

Луната на 30 декември отново е в знака Скорпион. На този ден тя има само благоприятни аспекти – първо с Нептун в Риби, а през втората половина на деня – с Меркурий, Венера и Плутон в Козирог.

Това, обаче, не бива да ни успокоява, тъй като Луната в Скорпион е достатъчна, за да ни взривява емоционално. Благоприятните й аспекти ще хармонизират донякъде преценките и решенията ни, както и общуването с околните. Но емоционалните ни преживявания ще продължат да бъдат все така интензивни и дълбоки. Повишава се желанието за по-силно влияние, бунт, манипулации и отмъщение.

Често в такива дни се извършват и по-сериозни престъпления, а държавата засилва контролът и проверките на всички нива. Възникват скандали заради финансови злоупотреби и злоупотреби с власт. Някои хора ще реагират доста яростно и ще взимат решенията си твърде емоционално, а не логично. При други пък ще е силно желанието за любов и дълбоки сексуално-емоционални преживявания. Денят е добър за научна работа, разкриване на тайни и престъпления, работа с документи, преговори, договорни отношения, взимане на решения, разрешаване на финансови и наследствени въпроси, организиране и провеждане на обществени мероприятия, покупки на подаръци и други вещи за бита.

На дневен ред в публичното пространство ще се разискват въпроси, свързани с енергетиката, цените на тока, престъпността и други.

При болните и възрастни хора са възможни възпалителни процеси на пикочо-половата система и дебелото черво, както и психо-емоционални разстройства при по-лабилните емоционално хора поради конфликти и силен стрес. Денят е неблагоприятен изобщо за оперативни интервенции и особено за секцио, в областта на дебелото черво и половата система, както и за татуировки. Повишена е опасността от възпаления и усложнения.
Енергията на Луната в Скорпион, въпреки че тя не образува предизвикателни аспекти на този ден, има по-неблагоприятно влияние днес върху преживяванията и взаимоотношенията с хората при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Денят за вас не е благоприятен за изясняване или опити за подобряване на взаимоотношения. Опитайте се да бъдете по-отстъпчиви и толерантни, не прекалявайте с критиката и изискванията към околните.

Бъдете по възможност в спокойна и уютна среда, в позитивна компания и хора с близка на вашата емоционалност и интелект. Денят е много по-ефективен за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Хармоничните аспекти на Луната с Нептун в Риби, с Меркурий, Венера и Плутон с положителната им енергия и в комбинация с рожденото ви Слънце са много зареждащи, подпомагащи и закрилящи. Подобряват концентрацията, общуването, мисленето и съответно се отразяват положително на преценките, контактите и решенията ви. Чувствате се по-ентусиазирани и вдъхновени, със силна интуиция и вяра. Много добър ден за хората на изкуството, финансистите, търговците, учените-изследователи, медиците; както и за работещите в полицията, тайните служби, съдебната власт, застрахователни дружества, погребални агенции. Всички тези дейности и професии (с изключение на творците) са под управлението на Скорпион. Творците съм поставила в тази група заради хармоничния аспект на Луната с Нептун, който освен интуицията активира и засилва творческото мислене и вдъхновение. В световен план енергията на Скорпионската Луна създава опасност за интоксикации, инциденти във вода, протести, прояви на насилие, екологични замърсявания, пропадане в дупки / пропасти и други неприятни ситуации. Бъдете здрави!