Най-точният хороскоп за 30 май

Астро
08:30 - 30 Май 2021
2005
Най-точният хороскоп за 30 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 30 май, в часовете от 01:15 до 07:04, Луната в Козирог е „без курс“. В 07:05 часа тя преминава във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 12:07 часа на 1 юни. В ранните сутрешни часове е добре да се избягва пътуване на дълъг път, особено ако не сте се наспали добре или сте употребили повечко алкохол до късно вечерта.

При Луна „без курс“ концентрацията ни е понижена и съществува опасност от заспиване зад волана, разсеяност и объркани реакции.

Луната във Водолей след 07:05 часа през следващите два дни и половина ще повиши желанието ни за повече независимост, ентусиазма и интуицията ни. Започват да ни вълнуват по-глобални въпроси, да мислим разумно и да взимаме по-логични решения. Ставаме по-изобретателни, по-непредсказуеми и ексцентрични. Възприемаме бързо новите идеи и предложения. Дните са подходящи за обучение, работа в групи и колективи, организация по реализацията на бъдещи дейности и проекти, научно-изследователска работа, реформи, нововъведения и изобретения. Тъй като вече Меркурий е ретрограден, добре е да се обърнем назад и извършим някои корекции във взаимоотношения или действия от миналото. До 22 юни ретроградният Меркурий ще внася обърквания и грешки в преценките, ще създава проблеми с комуникациите, транспорта, образованието и техниката. А до изборите на 11 юли ще продължават интригите, конфликтите и заливането на обществото с фалшиви новини и лъжи – Меркурий преминава в Рак на 12 юли.

В неделния ден Луната във Водолей едва във вечерните и нощни часове срещу 31 май образува своите предизвикателни и неблагоприятни аспекти – съвпад със Сатурн и квадратура с Уран в Телец. И въпреки късното им активиране денят се очертава по-неблагоприятен за емоционалното и физическо състояние при родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (както и всички други хора, които имат планети в тези знаци), а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Управителят на Луната във Водолей, Уран, засилва нервното напрежение, желанието за експерименти и неподчинение, подтиква ни към протести и негодувание. Но за вас и особено за първите четири знака не е препоръчително да рискувате и експериментирате, да се натоварвате физически и емоционално. Контролът от страна на държавните институции ще е засилен, затова спазвайте правилата и разпоредбите, ако искате да избегнете неприятности от такова естество.

Шофирайте внимателно, избягвайте пътуване на дълъг път и конфликти в късните часове и през нощта.

Предпазвайте се от токови удари, работете внимателно с режещи машини и избухливи вещества. Луната във Водолей е в по-благоприятно разположение към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие ще сте вдъхновени и ентусиазирани, приятелски настроени и позитивни, емоционално и физически по-стабилни. Това съответно ще се отразява и благоприятно в общуването и взаимоотношенията с околните. Чудесен ден за забавления, развлечения, срещи и разговори с близки и приятели, придобиване на нови знания, обмен на информация и планиране на нови проекти в бъдещ аспект. Бъдете здрави!