Най-точният хороскоп за 30 март

Актуални новини
07:33 - 30 Март 2021
3070
Най-точният хороскоп за 30 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 30 март в часовете от 03:08 до 08:33 Луната във Везни е „без курс“. В 08:34 часа тя преминава във водния фиксиран знак Скорпион, където ще бъде до 08:59 часа на 1 април. Докато Луната транзитира през Скорпион, малко или много ще реагираме и действаме като Скорпиони.

Ще сме по-емоционални, магнетични, сексуални, мнителни, прикрити и упорити.

Ще преживяваме по-дълбоко предизвикателствата и трудностите, а желанията ни са много по- силни. Привлича ни всичко тайно е неясно. Интуицията ни е засилена и с лекота усещаме настроенията в обкръжението. Емоционално сме неспокойни. По-ниско еволюиралите хора са склонни към крайности в действията, прояви на ревност, манипулации и отмъщение. Такива хора ще са по-агресивни и с поведението си ще рушат и преминават границите на общоприетите норми на поведение. Докато по-еволюиралите хора са по-идеалистично и духовно настроени, учени, изследователи, лечители търсещи нови пътища към трансформация чрез обновяване и духовно израстване. През следващите два дни е подходящо да разрешим някои наследствени или належащи финансови въпроси – да платим задължения към банка, данъци, застраховки и други. Добри дни за разкриване на тайни и престъпления, за медитация, медицински изследвания, научно-изследователска работа, разрешаване на важни въпроси свързани с енергетиката, горивата, здравеопазването, престъпността, властта и други. В здравословен план е уязвима половата система, а като цяло двата дни не са благоприятни за планови хирургични интервенции и татуировки, поради повишената опасност от инфекции.

На 30 март Луната в Скорпион е в предизвикателен неблагоприятен аспект с Уран в Телец, а в късните часове и през нощта срещу 31 март активира такъв аспект и със Сатурн във Водолей. Този ден е по-напрегнат и труден за родените предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Уран ще засилва напрежението в отношенията с околните, а Луната в Скорпион ще подтиква да реагирате по-остро и да сте нетърпими към поведението на някои хора. Много е важно да проявявате търпение, да бъдете по-сдържани, за да не си навредите.

Възможни са конфликти, неочаквани обрати и неприятни изненади.

Предпазвайте се от сбивания и инциденти, особено при работа с техника, машини, електричество и взривоопасни материали. Не предприемайте рисковани действия и особено финансови. Денят не е благоприятен за пътуване на дълъг път и най-вече със самолет. Шофирайте по-внимателно и във вашето населено място. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. Спазвайте правилата и законите. Луната в Скорпион е в благоприятен аспект сама по себе си към Слънцето на родените под знаците и предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Енергията на звездите за вас е по-стабилизираща и ще я използвате градивно. Добрата ви концентрация, интуиция, упоритост, целенасоченост и самоконтрол ще ви носят само положителни резултати в работата и по-хармонични отношения с хората. Обичта и загрижеността на любимите ви хора ще ви вдъхновяват и изпълват цялото ви същество с позитивни емоции и желание за любов. Бъдете здрави!