Най-точният хороскоп за 30 март

Астро
06:32 - 30 Март 2022
2082
Най-точният хороскоп за 30 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 30 март Луната продължава транзита си през знака Риби и съответно нейното влияние върху нашите емоции, преживявания и реакции. Както споменах и във вчерашния хороскоп Луната в Риби ни прави по-чувствителни, емоционални, сантиментални, доверчиви и често по-зависими от хората в обкръжението ни.

Мисленето ни обикновено е нереалистично, склонни сме към заблуди и илюзии. Преценките ни, а от там и действията, може да не са най-правилните. За вас не знам, но лично аз при транзит на Луната в знака Риби съм доста сънлива и трудно върша задълженията си. Нептун и Риби се свързват със съня.

Често забравяме за уговорена среща или изгубваме лична вещ, объркваме нещо, мечтаем, появяват се стари спомени в съзнанието ни. Но нека мислим позитивно и да се опитаме да си спомним минали хубави спомени в живота си с прекрасни преживявания. Не давайте път на лоши мисли и минали негативни преживявания. Рискувате да започнете да се самосъжалявате, да преживеете отново трудните моменти и разочарования, а това ще ви разстрои и разплаче.

А водните знаци Рак, Скорпион и Риби страдат много дълбоко и плачат много, особено дамите.

Някои Скорпиони правят изключение по отношение на сълзите, особено пред друг човек, но дори и тогава очите им излъчват огромната болка. Положителните страни на Риби са тяхната адаптивност, силната им вяра, способността им да ви изслушат търпеливо и ако е нужно да ви дадат съвет, интуицията им, грижовността, деликатността и тактичността им. А от всички останали зодиакални знаци болшинството от Рибите притежават богато въображение, артистични таланти или лечителска дарба.

Днес Луната през първата половина на деня все още е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а във вечерните часове е в съвпад с Юпитер и Нептун в Риби. Дисхармонични аспекти не прави с другите планети.

Съвпадът на Юпитер и Нептун е с много силно влияние, тъй като и двете планети управляват знака Риби. Те засилват вярата, интуицията, съзнанието, стремежът към духовно израстване при хората с по-високо съзнание и стабилни възгледи за живота.

Могат да „отключат“ видения, „ясновидски“ сънища, творчески дарби, лечителски способности и други, ако това е заложено в рождения хороскоп на човека. В негативен план, дисхармонични аспекти на Юпитер и Нептун в Риби към рождени планети в хороскопа (особено към рождените Юпитер или Нептун) повишават опасността от разочарования, предателства, липса на вяра, измами, здравословни проблеми, кражби или проблеми от юридическо естество.

Съвпадът на Луната с Юпитер и Нептун е с по-неблагоприятно влияние и уязвими могат да бъдат родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Днес е много важно, особено за първите четири знака, да бъдете почтени, откровени, отговорни и да подхождате към хората с чисти мисли.

Ще има хора, които ще изпитват силно желание за бягство от реалността чрез алкохол или наркотици. Звездите засилват неимоверно чувствителността и при сериозни преживявания човек с лабилна психика или с психично заболяване e уязвим както към проява на агресия към някого, така и към автоагресия. Денят за вас не е благоприятен за поставяне на ваксини, упойки, прием на алкохол, силни успокоителни или опиати.

Предпазвайте се от чуждо влияние, кражби, измами, отравяния, алергични прояви. Заобиколете се само с позитивни хора, не се натоварвайте психически. Слушайте тиха, приятна за сетивата музика. Мечтайте, творете, помагайте!

Съвпадът на Луната с Юпитер и Нептун в Риби е с доста положително влияние днес за родените през втора и трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. В тази група влизат и онези представители на знака Риби от трета декада, чието рождено Слънце има само добри аспекти в рождения хороскоп. Не се страхувайте от нахлуващите чувства, преливащите емоции или мистични преживявания.

Много добър ден за интимни срещи, медитация, йога, молитви, хуманитарна дейност, разкриване на тайни и мистерии, реклама, творческа дейност; за посещение на изложби, фестивали, концерти, кино и други културни мероприятия. Днес звездите могат да сътворят чудеса. При някои хора съвпадът Юпитер и Нептун до 10 май включително (и между 28.10 – 29.12.2022) ще донесе много любов и романтични преживявания, късмет в делата, професионално израстване, успехи, мъдрост, разширяване на съзнанието, духовно израстване и т.н.

Творците ще създадат шедьовъра на живота си.

Точният съвпад на двете планети е на 12 април. Последният такъв съвпад в Риби е бил преди 166 години – през 1856 год., годината, в която е роден големият психолог и основател на психоанализата Зигмунд Фройд. В негативен аспект са възможни наводнения по света, газови експлозии, инциденти с кораби, отравяне но води с отровни вещества, а в най-негативен план – използване на химическо оръжие.

Да се надяваме и молим да няма лоши проявления. В посочените по-горе периоди на съвпада Юпитер / Нептун може да бъде намерено ново лекарство или метод за лечение на някои нелечими досега болести, да открият древни артефакти / ценности с голяма стойност и историческа важност в дълбините на морета или океани, да бъдат извадени на бял свят дълго пазени тайни, да се появят нови религиозни и политически движения, да се родят бъдещи религиозни лидери, духовни учители и големи учени.

Разширявайки нашето съзнание, Юпитер и Нептун в Риби ни помагат да осъзнаем, че не всичко е черно и бяло и в очите на Вселената няма правилно или грешно, а само енергия. Следвайте инстинктите си, използвайте сетивата си. Това е колективна пробуждаща се енергия на най-дълбоките и най-високите нива. Бъдете здрави!