Най-точният хороскоп за 30 ноември

Астро
06:48 - 30 Ноември 2021
2869
Най-точният хороскоп за 30 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 30 ноември Луната продължава транзита си във въздушния знак Везни, като продължава съответно и нейното влияние върху партньорските отношения, интимните връзки, финансите, изкуството, сътрудничеството, справедливостта и законите. В сутрешните часове Луната все още е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей и благоприятстват решаването на важни държавни въпроси, взаимодействието между и с институции, разговорите с началници и други висшестоящи, преговорите между политически и бизнес партньори. Добър ден за организиране и планиране на дейности в по-дългосрочен план. През втората половина на деня и през цялата нощ срещу 1 декември Луната образува дисхармонични аспекти с Венера и Плутон в Козирог. Това е неблагоприятно време за големи капиталовложения, за решаване на финансови и юридически въпроси, за разрешаване и опити за подобряване на лични взаимоотношения. В световен план е повишена опасността за насилие над жени, инциденти по време на семейни празници, секс скандали, за финансови злоупотреби, скандали свързани с хора от средите на изкуството, крупни обири на пари и ценности (банки, трезори, банкомати, бижутерийни магазини и т.н.).

Този ден е по-труден за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада.

Може да възникнат финансови затруднения, загуба на пари или ценности, конфликти в интимните или бизнес партньорствата. Бъдете внимателни за кражби, финансови измами и обири в дома или офиса. Не се поддавайте на манипулации, на съблазнителни предложения без да сте проверили цялата информация по предложението или човекът, който ви прави предложение. Това важи за всички хора, независимо под кой зодиакален знак са родени, което имат рождени планети в последните 5-7 градуса на знаците Овен, Рак, Везни или Козирог. Денят е по-благоприятен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната във Везни ще ви уравновесява и настройва на творческа и романтична вълна. Емоционално и физически сте по-стабилни, изпълнени с енергия и позитивно настроение. Добър ден за вас за покупка на красиви и луксозни стоки, за посещение на културни мероприятия и светски партита, за творчески дейности и интимни срещи. В здравословен план при Луна във Везни са уязвими бъбреците, костите и ставите. Денят не е благоприятен за операции на бъбреци и за пластични операции. Възможни са болки в ставите и бъбречни кризи при болните и възрастни хора. Препоръчително е да се намали употребата на сол, консумацията на сладки и тестени храни. Бъдете здрави!