Най -точният хороскоп за 30 януари

Астро
06:47 - 30 Януари 2022
2890
Най -точният хороскоп за 30 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В неделния ден Луната продължава своя транзит през знака Козирог. През първата половина от деня е активен все още съвпадът й с Венера и техният благоприятен аспект с Уран в Телец. Възползвайте се от тях преди обед, ако сте решили да отидете в планината или ви предстои по-дълъг път.

През втората половина на деня и особено през нощта срещу 31 януари Луната ще бъде в съвпад с ретроградния Меркурий и Плутон в Козирог. Повишена е опасността от сериозни инциденти по пътищата и в планината – изгубвания, падане в дупки / пропасти, падане на лавини и други, като особено уязвими са млади хора и малки групи.

Плутон е планета на трансформацията, смъртта и опасностите, които можем да преживеем, Меркурий се свързва с младите хора и транспорта, а знакът Козирог – с ограниченията, изпитанията, планините. В световен план и този ден е по-опасен за земни трусове, срутвания, пожари и взривове на автомобили, атентати в транспортни средства и търговски центрове.

На този ден по-уязвими за конфликти, инциденти, неприятности с контролни органи и други са родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора и трета декада.

Избягвайте в късните часове и през нощта шофиране, опасни обходи в планината през втората половина на деня. Приберете се навреме у дома. Не предприемайте рисковани действия. В емоционален план някои от вас може да чувстват раздразнителност, да се появят страхове, главоболие, зъбобол. Предпазвайте крайниците и костната система като цяло от травми и счупвания.

Стремете се да проявявате повече разбиране и търпение в отношенията с роднини или съседи, за да избегнете по-сериозни неприятности и преживявания. Неделният ден е много по-ползотворен и наситен с положителни преживявания за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Концентрацията ви е много добра, интуицията силна и възприемате трайно всякаква информация. Чудесен ден за забавления, развлечения, пътувания, интимни срещи, семейни празници, интелектуални и творчески дейности, планиране на дългосрочни цели и други. Бъдете здрави!