Най-точният хороскоп за 30 юли

Астро
07:35 - 30 Юли 2021
2738
Най-точният хороскоп за 30 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 30 юли Луната за трети пореден ден е в знака Овен. На този ден тя образува предизвикателен неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а във вечерните часове – хармоничен аспект с Юпитер, който отново е в знака Водолей поради ретроградното си движение. Силното огнено лунно влияние, комбинирано с плутоновата енергия, на този ден може да „взриви“ емоционално някои хора.

Желанията стават още по-силни и страстите се разгорещяват максимално.

Само онези от нас, които успеят да овладеят емоциите си и да използват конструктивно тази силна енергия, могат да постигнат желаните резултати и да се разминат с неприятностите. Нужно е да извършим трансформация и обновяване там, където се налага и това, което е необходимо. Денят е подходящ за дълбинно изследване и анализ на проблемите, изчистване на подсъзнанието, медитация, научни изследвания и проучвания, изчистване и изхвърляне на стари ненужни вещи или хора, които ни влияят негативно. Не се опитвайте да контролирате хората, да им налагате мнението си, да ги манипулирате. Луната в аспект с Плутон затруднява изразяването на емоциите и повишава вътрешното напрежение. Възможна е появата на силно главоболие при голямо напрежение. В световен план опасността за по-тежки инциденти, пожари, експлозии, технически аварии, прояви на насилие и природни катаклизми е повишена.

В личен план този ден е по-ползотворен и успешен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие сте настроени оптимистично и философски. Вълнуват ви много нови идеи.

Изпитвате необходимост да подкрепяте и закриляте хората, които уважавате и обичате.

Ще проявявате повече щедрост, разум в общуването и при взимането на решения. Юпитер, като планета на късмета и просперитета ще ви носи късмет и ви гарантира успех в действията. Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. За вас, особено за първите четири кардинални знака, е препоръчително да не се натоварвате прекалено емоционално и физически. При по-емоционалните хора се засилват подсъзнателните страхове. Повишен е рискът от конфликти, неприятности, травми и инциденти. Бъдете малко по-сдържани в общуването и по-отстъпчиви (когато е възможно), не предприемайте рисковани действия. Не използвайте силови методи, Вгледайте се дълбоко в себе си и вижте дали някъде не грешите, за да промените отношението или тактиката. Шофирайте внимателно, не вършете нищо прибързано и необмислено. От 22:38 до 23:08 часа Луната е „без курс“, а в 23:09 тя преминава в земния Телец. Бъдете здрави!