Най-точният хороскоп за 30 юли

Астро
06:47 - 30 Юли 2022
5170
Най-точният хороскоп за 30 юли

И днес Луната е в знака Лъв. Специфичното за съботния ден е, че Луната е „без курс“ от 07:29 до 21:10 часа българско време, т.е. през целия ден. В такива дни и часове е понижена концентрацията ни. Склонни сме към объркване, разсейване и допускане на грешки – в преценките, в реакциите, в действията.

По време на Луна „без курс“ тя не образува главни аспекти с нито една от останалите планети до напускането на знака. Денят е неблагоприятен за важни решения и действия, за физическо и емоционално натоварване, за сключване на брак и подписване на договори. Благоприятен е единствено за ежедневните ни рутинни дейности в дома, за активна почивка, интимни срещи, любов и забавления, занимания с децата, всякакви игри и лични методи за релаксиране според потребностите.

В такива дни често се поврежда битова техника, има нарушения в интернет връзките и всякакви електронни устройства, изгубват се или изчезват хора.

Пожари, експлозии и други инциденти също са възможни, заради позицията на Луната в огнен знак. В 21:11 часа Луната преминава в земния знак Дева, където ще бъде до 07:05 часа на 2 август.

Силно натоварващата напрегната конфигурация между Меркурий в Лъв, Сатурн във Водолей и съвпадът на Марс и Уран в Телец остава и продължава с неблагоприятното си влияние, създавайки предпоставка в световен план за тежки инциденти, конфликти и скандали, прояви на агресия и атентати, проблеми от енергийно естество и други.

Енергията на огнената Луна в Лъв е с по-позитивно влияние за родените вече през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. По-неблагоприятно може да се отрази в емоционален и физически аспект при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Може да чувствате вътрешно напрежение и раздразнителност, да реагирате по-гневно на моменти. Не е изключено някои от по-възрастните представители да имат световъртеж, сърцебиене или други сърдечни неразположения. Лъвът обича да спи до по-късно и да се излежава.

Сънят за него е много ценен, за да се възстанови от напрежението. Почивайте активно, излежавайте се, наспете се добре.

Много подходящ ден и за творчески занимания, купони; за посещение на изложби, луксозни магазини, концерти, състезания и всякакви други места за развлечение. Ако се налага да пътувате, прегледайте автомобила си за изправност преди да тръгнете и шофирайте разумно.

Бъдете малко по-внимателни за травми и инциденти, за неприятности с контролни органи, по-щедри и внимателни с близките и любими хора. Лъвът се нуждае от много обич и внимание, за да се чувства пълноценен. Бъдете здрави, раздавайте щедро обич и се подкрепяйте!