Най-точният хороскоп за 30 юни

Астро
07:49 - 30 Юни 2021
2658
Най-точният хороскоп за 30 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 30 юни Луната отново е в знака Риби. В сутрешните часове Луната е в дисхармоничен аспект с Меркурий в Близнаци, като съвпада през целия ден с Нептун в Риби. Едва във вечерните часове активира хармоничен аспект с Плутон в Козирог. Това е труден ден за общуването, мисленето и взимането на решения. Звездите създават предпоставка за мисловно и емоционално объркване, взимане на неправилни решения, разсеяност и допускане на грешки. В обществен план продължават интригите, задкулисните действия, фалшивите новини, измамите и конфликтите. Най-внимателни за грешки и измами трябва да бъдат хората, работещи с документи и договорни отношения. В световен план са възможни хакерски атаки и кражба на информация, газови експлозии, екологични замърсявания, използване на химическо или биологично оръжие в конфликтните региони, инциденти във вода и с плавателни съдове. Денят не е благоприятен за подписване на договори и споразумения, за подаване и уреждане на документи, за важни действия и решения. Склонни сме към допускане на грешки, поради разсеяност и объркване. Денят не е добър за поставяне на ваксини и упойки, за операции на краката и в областта на стъпалата, за отстраняване на туморни образувания. В такива дни не сме особено активни и инициативни. По-емоционални и чувствителни сме. Разчитайте на интуицията си, която е засилена при Луната в Риби.

Този ден е по-ефективен и положителен за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте по-стабилни физически и емоционално, интуитивни, чаровни и вдъхновени. Много романтичен ден за влюбените и много ползотворен за творците, лечителите, психолозите и работещите в тайни служби и други звена за разследване измежду посочените знаци. Чудесен ден за интимни срещи, за море и плаж, за разкриване на тайни, медитация, водолечение или ароматерапия. Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Звездите повишават опасността за измами и кражби, конфликти и интриги, отравяния, инциденти във вода, алергични реакции от медикаменти или при използване на химикали, експлозии и пожари при неправилна употреба на газови уреди; загуба на документи, ключове или информация. Възможни са проблеми с автомобила или палежи / кражби на автомобили. Бъдете по-внимателни при шофиране и къпане във водоеми за инциденти. Преди пътуване проверете автомобила си за изправност, особено светлините, бензинова помпа, филтри и маркучи. От 20:39 часа до 04:21 часа на 1 юли Луната е „без курс“. Бъдете здрави!