Най -точният хороскоп за 30 юни

Астро
07:09 - 30 Юни 2022
3799
Най-точният хороскоп за 30 юни

Днес Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Продължава и нейното силно влияние върху нашите чувства и преживявания – Ракът е много раним и емоционален, мнителен и обидчив знак, затворен в себе си и вълнуващ се предимно от делата и взаимоотношенията в своя дом и с най-близките хора.

Днес Луната вече образува много неблагоприятен аспект таоквадратура (двойна квадратура) с най-опасните и конфликтни като проявление планети Марс в Овен и Плутон в Козирог. Хората, които взимат нелогични и неразумни емоционални решения, трябва да бъдат готови сега да поемат отговорността за тях и последствията. Денят се очертава като много конфликтен както в световен, така и в личен план за кардиналните знаци.

Лошото е, че заради емоционалните и неморални решения и действия на хора от управлението, ще страдаме всички. В световен план е силна опасността за убийства, атентати, взривове, пожари и инциденти от всякакво естество. В публичното пространство ще се вихрят тежки скандали и обвинения, а може да има и оставки / падане от власт на политици.

На дневен ред отново са темите за вътрешната политика, за националната сигурност, законността, престъпността, социални и здравни въпроси, състоянието и сигурността на народа.

Желанието за власт и доминиране е много силно, което неминуемо ще предизвика използването на манипулативни методи и средства. Но животът ни учи, че „насила хубост не става“. В здравословен план и днес са уязвими психиката и храносмилателната система.

Днешният ден може да бъде изпълнен с противоречия и конфликти, като в личен план са най-уязвими родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог (както и всеки друг човек, който има Асцендент или други рождени планети между 20 и 30 градуса на тези знаци), а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Проявявайте повече разум и не реагирайте бурно при каквито и да било обстоятелства.

Бъдете предпазливи, изслушвайте хората и проявявайте разбиране в контактите. Използвайте добрите качества на Луната в Рак – емпатия, интуиция, стремеж към стабилност и сигурност. И най-вече, бъдете особено внимателни за инциденти. Повишена е опасността от отравяния, семейни драми, сбивания и наранявания, катастрофи, убийства / самоубийства, пожари и взривове. При много хора е възможно главоболие, стомашни разстройства, кръвоизливи, хипертонични кризи и други.

Подсигурете си по възможност спокойна среда и обкръжение днес. Луната в Рак и хармоничният й аспект с Нептун в Риби ще има много по-позитивно влияние при родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Енергийната хармония на Слънцето ви с Луната в Рак ще се отрази благоприятно в ежедневните ви дела и взаимоотношения. Емоционално и физически сте по-стабилни. Вашата загриженост и силна интуиция ще ви помагат да решавате безпроблемно важните за деня ви въпроси. Ще срещате повече разбиране и подкрепа от хората. Нептун в Риби ще ви одухотворява и вдъхновява. Много добър ден за хората на изкуството, за работещите в сферата на здравеопазването и грижата за деца, за психолозите, военните и разследващите престъпления. Бъдете здрави!