Най-точният хороскоп за 31 август

Астро
06:25 - 31 Август 2021
4019
Най-точният хороскоп за 31 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 31 август Луната продължава транзита си през знака Близнаци. Днес също ще сме по-активни и общителни. Ще търсим и обменяме информация, която е важна за осъществяването на плановете ни. Но Луната на този ден образува неблагоприятна конфигурация – таоквадратура с Марс в Дева и с Нептун в Риби. Повишен е рискът от неправилни преценки и решения, поради разсеяност или нереалистично мислене, от измами и предателства, задкулисни действия, интриги и кражби.

Емоционално сме по-експанзивни и напрегнати.

Нужно е да бъдем по-предпазливи и внимателни в контактите. Денят не е добър за преговори, подписване на договори, покупка на автомобил или техника за бита, поставяне на ваксини и упойки, употреба на силни медикаменти или алкохол. В обществото на дневен ред ще се разискват важни въпроси, свързани със здравето и ваксините, горивата, образованието, науката, транспорта, търговията, услугите, спорта, управлението и т.н. В здравословен план са уязвими психиката, нервната система и белите дробове. Избягвайте нервното напрежение и психо-емоционално натоварване. В световен план денят е доста непредвидим и звездите внасят напрежение. Възможни са сериозни аварии и инциденти, нарушаване на връзките за комуникация и на транспорта, прекъсване на електричеството в някои населени места, екологични замърсявания, газови експлозии, наводнения, инциденти с плавателни съдове и други.

Този ден е неблагоприятен и повече напрежение може да има в ежедневието при родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Не споделяйте личните си планове и тайни. Въздържайте се от излишни коментари и критика, ако искате да избегнете тежки конфликти и напрежение в отношенията, особено с най-близките. Предпазвайте се от интриги по ваш адрес, от измами и кражби, от инфекции и интоксикации. Намалете по възможност личните срещи и приема на алкохол. Избягвайте пътувания на дълъг път и рисковани действия. Предразположени сте към разсеяност и понижена концентрация.

Денят за вас не е добър за подписване и уреждане на документи, разрешаване на взаимоотношения, покупка на техника.

Венера е във Везни и за някои от представителите на Близнаци и Стрелец има добри възможности за повече приходи, но все пак имайте едно наум и се пазете от непочтени хора. Хармоничният аспект на Луната в Близнаци с Венера, а по-късно и с Юпитер във Водолей имат много по-положително влияние на този ден за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Срещите и действията ви ще са по-ползотворни и с добри шансове за постигане на разбирателство и успех. Настроени сте оптимистично, енергични и забавни, а това ще се отрази положително и на интимните отношения. Чудесен ден за вас за срещи с приятели и други социални контакти, бизнес преговори, забавления, придобиване на нови знания, творческа работа и т.н. От 23:48 до 08:26 часа на 1 септември Луната е „без курс“. В този интервал от време не взимайте важни решения за бъдещето и бъдете в спокойна атмосфера. Бъдете здрави!