Най-точният хороскоп за 31 декември

Астро
06:36 - 31 Декември 2021
2593
Най-точният хороскоп за 31 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

В този последен ден на 2021 година всички поглеждаме към звездите с надежда Новата 2022 година да е по-спокойна и плодородна, по-здрава и мирна, да са пълни домовете ни с топлота и уют, сърцата ни с любов, а очите на децата ни да блестят и греят от радост. Кой не мечтае за това? Нека обединим цялата си позитивна мисъл и енергия с Космичната енергия, да отправим молитвите си да има повече поводи за радост и по-малко тъга през 2022 година.

На 31 декември Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 01:02 часа на 2 януари 2022-ра. Тя ще ни зареди с много енергия и ентусиазъм на 31 декември и 1 януари. Ще сме настроени позитивно и празнично, със силна вяра в доброто и бъдещето. В ранните сутрешни часове Луната е в дисхармоничен аспект с Юпитер в Риби и изисква малко повече предпазливост и спазване на законите, тъй като повишава опасността от инциденти с влакове.

По-късно през деня и в Новогодишната нощ Луната е в съвпад с Марс в Стрелец. Този съвпад е доста опасен (Марс е планета на инцидентите) и опасността от наранявания с бомбички и пиратки е голяма. В световен план също може да има взривове, пожари, катастрофи, аварии, прояви на насилие и масови стрелби (особено в САЩ). Препоръчително е да не се прекалява с алкохола и ако се налага да шофирате, бъдете разумни и предпазливи по пътищата.

В личен план 31 декември е неблагоприятен ден за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Денят ще е по-напрегнат за вас, особено за първите четири знака. Проявявайте повече търпение в общуването, не изригвайте като вулкан емоционално и не предприемайте рисковани действия. Ако ви предстои пътуване на дълъг път, заредете се с всичко необходимо за зимните условия, проверете автомобила си за изправност преди да тръгнете.

Съвпадът Луна / Марс освен че ви ентусиазира много, ви прави и по-самоуверени и склонни към необмислени постъпки. Предпазвайте се от конфликти и сбивания, от пожари и експлозии (печки, газови бутилки), от наранявания с експлозиви, от инциденти на пътя. Подсигурете си спокойна приятелска компания. Избягвайте шумни и непознати компании в Новогодишната нощ. Родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей също ще са по-експанзивни емоционално, но Луната и Марс са в благоприятен аспект към Сатурн във Водолей.

Енергията за вас е по-хармонична и градивна, затова и за вас денят е по-ползотворен и ще се чувствате далеч по-приятелски настроени и позитивни в Новогодишната нощ. Бъдете здрави! Да ни е честита Новата 2022 година!