Най-точният хороскоп за 31 май

Астро
07:49 - 31 Май 2021
2924
Най-точният хороскоп за 31 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 31 май Луната продължава транзита си през знака Водолей. В часовете до около обяд съвпадът й със Сатурн и квадратурата им с Уран в Телец все още е активна. В същото време Слънцето в Близнаци е в съвпад с неподвижната звезда Алдебаран от съзвездие Телец, а Меркурий вече е ретрограден и в неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Първата половина от деня е по-трудна за осъществяване на целите, за взаимодействие с институции, за разговори с висшестоящи и за други важни дела.

Ще срещаме по-често неразбиране и противодействие, отколкото подкрепа.

Едва във вечерните часове Луната образува хармонични аспекти с Меркурий и Венера в Близнаци, когато ще можем да се насладим на приятни преживявания и срещи с приятели или любими хора. Първият работен ден на новата седмица е по-противоречив за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (както и всички други хора, които имат планети в тези знаци), а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Налага се вие да полагате повече усилия, да бъдете по-отговорни и изпълнителни, да сдържате емоциите си. Денят не е подходящ за вас за нови начинания, бизнес преговори, експерименти и прибързани, необмислени действия. Стремете се към екипна работа и в името на някаква по-висша цел или кауза. Бъдете по-отстъпчиви и толерантни. Заради ретроградното движение на Меркурий и предизвикателният му аспект към Нептун ще ни бъдат поднасяни непрекъснато фалшиви новини и в публичното пространство до изборите на 11 юли ще цари пълен хаос.

Звездите на този ден са по-благосклонни към родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Имате по-добри шансове за успехи и изяви в обществото, за повече независимост, придобивки и положителни преживявания. Овните могат да разчитат на сериозна подкрепа от страна на свои близки, от приятел или от човек на по-висока позиция в йерархията. Близнаците могат да очакват добри новини от далеч, да разчитат на успех в конкурси или изпити, да прокарат своите блестящи идеи и да повишат имиджа си при преговори с чуждестранни партньори.

Добър ден за реклама, за научно-изследователска работа, за разрешаване на юридически въпроси и коригиране на минали грешки в отношенията с някои хора.

Везните може да усещат деня по-натоварен с работа и отговорности, но ако поемат отговорностите и работят последователно, ще получат аплодисментите и уважението на своите колеги. Сега е момента да изпъкнете и покажете своите добри организационни умения. За Стрелците този ден е богат и наситен с много контакти, разговори и обмен на информация. Представителите на тези четири знака ще са настроени по-позитивно, по-бързо ще усвояват и предават на другите своите идеи. Ще имат по-приятни преживявания в интимните и семейни отношения. Ще печелят нови привърженици и приятели. Емоционално и физически ще са по-стабилни. Бъдете здрави!