Най -точният хороскоп за 31 май

Астро
06:22 - 31 Май 2022
3521
Най-точният хороскоп за 31 май

На 31 май Луната продължава своя транзит през знака Близнаци и съответно влиянието й върху всички меркуриеви въпроси и сфери. Желанието за общуване, разговори, обмен на информация и днес е силно.

Лесно възприемаме всякаква нова информация и непрекъснато възникват нови идеи. Денят е добър за учене, изразяване на мнение, взаимодействие между и с институции. Има още много други възможности при Луна в Близнаци, но днес тя е в дисхармоничен аспект с Нептун в Риби и трябва да се предпазваме от заблуди, измами, интриги и да проверяваме всяка важна информация.

Друга опасност, която крие този аспект, е за интернет вируси и хакерски атаки, затова е добре да не отваряте разни съобщения с линкове от фейсбук приятели или изпратени в електронната ви поща. Не се доверявайте и не давайте личните си данни на случайни хора, предпазвайте се от измамници.

Луната днес образува и хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, който ще има по-добро влияние днес по отношение на всякаква интелектуална и организационна дейност, структурни промени, разговори и преговори с висшестоящи лица, работа с държавни институции и документи.

Слънцето в Близнаци днес е в съвпад със звездата от първа величина Алдебаран от съзвездие Бик (Телец). Тази звезда дава много сила, смелост, красноречие, популярност, но и създава опасност за бунтове и насилие, загуба и разруха при непочтеност в поведението. Меркурий, който е ретрограден и управлява знака Близнаци, е в дисхармоничен аспект със Сатурн и в световен план може да има тежки инциденти, аварии, насилие, природни бедствия.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Нептун в Риби е склонен да обърква хората емоционално, а от там да се допускат грешки в мисленето и преценките, при взимането на решения.

Някои от вас може да бъдат твърде доверчиви и податливи на влияние или измами. Други може да изпитват тъга или неудовлетворение от взаимоотношенията си с близки хора. А други може да са по-разсеяни и да допускат грешки. Важно е да сте по-концентрирани при шофиране и ако вършите важни задачи, за да не си създавате неприятности или стресови ситуации на пътя.

Днес за вас денят не е от най-добрите за изясняване на отношения, преговори, скъпи покупки, подписване на договори.

Бъдете по-постоянни в мнението си, изслушвайте хората и не действайте прибързано. По-успешен и ефективен е денят за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Близнаци ви настройва позитивно, а Сатурн ви помага да работите по-систематизирано и отговорно.

Много добър ден за вас за придобиване на нови знания или важна информация, за преговори, явяване на изпити или конкурси, разговори с шефове, интелектуални дейности, организиране на бъдещи задачи, срещи с приятели и забавления. Имате шанс да повишите авторитета си, да печелите уважението на хората. Много силен ден за работещите в сферата на науката и техниката, образованието, транспорта, търговията и услугите от посочените знаци. Бъдете здрави!