Най-точният хороскоп за 31 март

Актуални новини
07:30 - 31 Март 2021
2977
Най-точният хороскоп за 31 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 31 март Луната продължава транзита си през знака Скорпион. При Луна в Скорпион реагираме с голяма интензивност на чувствата във всяка ситуация. Може да се очакват внезапни изблици на емоции, непредвидими, бурни и страстни реакции. В такива дни сме склонни да приемаме света и обстановката като бойно поле, поради силното усещане за заплаха.

Ще изпитваме необходимостта да се защитаваме и поради това реакцията при някои хора на моменти ще е по-остра.

Луната в Скорпион засилва интереса към темите за живота и смъртта, тайните и невидими за окото неща. Повишено е желанието за контрол и власт. Умът ни е задълбочен, любопитен и ще дълбае в дълбочина за всяко появило се предизвикателство или тайна. И нищо не може да ни спре в търсенето на истината. Възстановителните ни способности са много добри. Силните ни желания, ако са канализирани в позитивни действия и дейности, могат да допринесат за сериозни успехи и лично удовлетворение. Негодуванието, гневът и отмъстителността няма да бъдат печеливши за онези, които не виждат нищо добро и хубаво в света (за Скорпиона всичко е черно или бяло). И цялата тази негативна енергия ще бъде токсична за самите тях. Сексът е важен емоционален отдушник за интензивните чувства на Скорпиона, затова правете любов, а не война. Преживяването ще е наситено със страст и дълбочина, които ще помогнат за вътрешната ни трансформация и обновление на енергията. Денят е благоприятен за научни и медицински изследвания, разкриване на тайни и престъпления, посещение при психолог, медитация, изчистване и изхвърляне на остарели ненужни вещи, разрешаване на наследствени въпроси.

На 31 март Луната в Скорпион образува благоприятен аспект с Меркурий и Нептун в Риби, а неблагоприятен – във вечерните часове и през нощта срещу 1 април с Юпитер във Водолей. Този ден е неблагоприятен в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Може да приемате всичко твърде лично, да се стремите на всяка цена да получите това, което смятате че заслужавате. Да бъдете по-взискателни и критични към хората, да давате воля на чувствата и желанията си. Но, както се казва, „не всеки ден е Великден“. Мислете позитивно и вършете всичко с добри намерения.

Не налагайте мнението си и не прибягвайте до манипулации или агресия.

Луната в Скорпион с благоприятния си аспект към Меркурий и Нептун ще оказва по-положително влияние върху ума и емоциите в ежедневието за родените през втора и трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще проявявате разум, търпение и ще взимате решенията си интуитивно. Всяко нещо или някого, които видите / четете, ще запаметявате трайно и с лекота. Комуникациите и договарянията ще се увенчават с успех. Може да не сте твърде общителни с всеки, но общуването с близки на вашата емоционалност и интелект ще бъде вдъхновяващо и ползотворно. Съвпадът тези дни на Меркурий с Нептун в Риби е силен психологически – ще вдъхновява творческите натури, ще засили интуицията ни и ще ни одухотвори. Но създава и предпоставка за фантазиране, засилване на страхове, лековерие и измами, фалшиви новини, разсеяност, разпространение на инфекции. Марс напуска знака Близнаци едва на 23 април, а до тогава той е в неблагоприятен аспект с Нептун, така че едва след 23 април можем да си отдъхнем за известно време от поредната „корона“ вълна – до август, когато Марс в Дева отново ще активира такъв аспект към Нептун в Риби. Бъдете здрави!