Най - точният хороскоп за 31 март

Астро
06:58 - 31 Март 2022
2100
Най- точният хороскоп за 31 март

На 31 март Луната все още е в знака Риби, като в часовете от 09:37 до 12:30 тя е „без курс“. В този интервал от време не е благоприятно да се взимат решения за бъдещето, да се стартират нови начинания, да се подписват договори и споразумения и всякакви други важни действия, от които очаквате да имат развитие и успех в бъдещ план.

Концентрацията ни е понижена и сме склонни към объркване и грешки в работата. Това време е подходящо само за ежедневните ни рутинни дейности и довършване на започнати вече задачи на по-ранен етап. Часовете до 12:30 са по-неблагоприятни за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Освен за грешки поради разсеяност и объркване, бъдете внимателни и за някакви инциденти.

Макар и „без курс“ Луната в Риби е с по-хармонично влияние в емоционално отношение до 12:30 часа за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Но препоръките за тази част от деня са валидни за всички.

Овенът е лидер, пионер, затова днес и в следващите дни много хора ще се стремят да бъдат първи във всичко, да се чува думата им и да ги следват околните.

В 12:31 часа Луната навлиза в огнения експанзивен знак Овен, където ще бъде до 19:50 часа на 2 април. През втората половина на 31 март, както и през следващите два дни, Луната в Овен ни зарежда с много енергия. Но все пак Луната е намаляваща преди Новолунието на 1 април, така че по-енергични ще се почувстваме от 1 април нататък.

Изпълнени сме с много ентусиазъм и нови идеи. Настроени сме авантюристично, по-смело действаме, бързо реагираме. По-нетърпеливи сме и имаме желанието всичко да става по най-бързия начин. А ако не става така, както и когато искаме, ще загубим интерес.

Втората половина от деня е подходяща за планиране и организиране на дейности в краткосрочен план и с бързи резултати. По-благоприятни са часовете след 12:31 за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Добро време за интелектуални дейности, научно-изследователска работа, спорт и всякакви други занимания, изискващи бързина, смелост и инициативност.

Луната на този ден е скрита от Слънцето преди Новолунието на 1 април и изисква повече внимание, търпение и постоянство от родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и от представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

При Луна в Овен съществува опасност от по-агресивни прояви. Предпазвайте се от конфликти, травми и инциденти. Внимавайте за пожари и взривове. Бъдете здрави!