Най-точният хороскоп за 31 октомври

Астро
06:54 - 31 Октомври 2021
4264
Най-точният хороскоп за 31 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 31 октомври Луната преминава през земния знак Дева, където ще бъде до 01:11 часа на 2 ноември. Дева е знак, свързан със здравето и работата и управляван от планетата Меркурий. Меркурий управлява както Дева, така и Близнаци, но разликата между двата знака е голяма – единият е земен, а другият е въздушен знак. Когато Луната е в знака Дева работим много усърдно и методично, систематични сме в мисленето и поведението си, изпълнителни сме. В такива дни сме по-аналитични, наблюдателни, перфекционисти. Но също така сме неспокойни, критични и взискателни. Стремим се да вършим всяко свое задължение качествено, но очакваме и изискваме същото от другите около нас. Усвояваме всяка информация по-лесно, поради което следващите два дни са много подходящи за придобиване на нови знания и умения. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани със здравето на хората, здравеопазването и здравните услуги, образованието, чистотата, транспорта и други. Девата държи на чистотата и реда във всичките и форми. Не само външната чистота е важна за нея, но и вътрешната. Затова можем да очакваме, че всичко което е нечисто и омърсено от нечии действия или е нарушен редът / законите ще изплува на повърхността. Най-важното условие днес за успешен и ползотворен ден са чистотата на мислите и действията ни. Луната в Дева днес е в хармоничен аспект първо със Слънцето в Скорпион, а по-късно и с Уран в Телец. Звездите предоставят добри шансове за решаването на важни управленски, законодателни, енергийни и организационни въпроси.

В личен план денят е най-благоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много добър ден за вас за уреждането на документи и наследствени въпроси, подписване на договори, обществени изяви, изразяване на мнение, организационна и научна работа, обучение или преподавателска дейност, самоусъвършенстване, грижи за здравето, почистване и подреждане на дома или офиса. Емоционално и физически сте стабилни. Бързо мислите и лесно възприемате, концентрацията ви е много добра. Днес можете да осъществите много от набелязаните си задачи. Луната в Дева не образува днес предизвикателни аспекти с другите планети, но е дисхармонично разположена към Слънцето на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби (както и с други рождени планети в тези знаци), а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа и втора декада. Днес вие трябва да сте по-сдържани емоционално и по-предпазливи за конфликти, неприятности или инциденти. Може да се чувствате емоционално напрегнати, несигурни, капризни и настроени за критика. Храната трябва да е добре подбрана и прясно приготвена. Препоръчително е да се избягват трудно смилаемите и пържени храни. От днес и Марс вече е в знака Скорпион, където ще транзитира до 13.12.2021 год. включително. В този знак Марс е много силен. Той представя начина ни на действие, а в мунданната (световна) астрология се свързва с конкуренцията, агресията, войните. Позицията му в знака Скорпион акцентира темите за енергетиката, физическото и психично здраве на хората, банковата система, прокуратурата и съда, престъпността, трансформацията и пътят за обновление / възстановяване. До около 23 ноември напрежението в обществото у нас ще е много силно и съпроводено с големи трусове в политиката. Предстои на 19 ноември лунно затъмнение, а на 4 декември пълно слънчево затъмнение. Въоръжете се с търпение, а мислите ни трябва да са чисти от омраза и желание за мъст. Бъдете здрави!