Най -точният хороскоп за 31 януари

Астро
06:49 - 31 Януари 2022
2996
Най -точният хороскоп за 31 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 31 януари Луната все още е в земния знак Козирог, като от 06:44 до 11:42 часа тя е „без курс“. Не е препоръчително да се планират и провеждат важни срещи, преговори или решения до 11:43 часа, да се подписват договори и споразумения, да се стартират начинания и други важни дела.

Тези часове са подходящи само рутинни дейности и довършителна работа по вече започнати дела или взаимоотношения. Склонни сме към мисловно и емоционално объркване, разсеяност и трябва да се внимава много повече за грешки в работата. Това е по-неблагоприятно време за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. В 11:43 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 12:59 часа на 2 февруари.

Водолей е знак, управляван от Уран – планетата на новото, технологиите, независимостта и революциите. Затова в такива дни изпитваме силно желание за повече свобода на действие. Склонни сме да се бунтуваме за всяка несправедливост или наложени ограничения. Привличаме се от всичко ново и интересно. Дори поведението ни на моменти може да бъде нестандартно и непредвидимо.

В медицинската астрология Уран се свързва с висшата нервна дейност и някои хора може да изпитват по-сериозно емоционално напрежение. Луната е намаляваща и „невидима“ от Слънцето преди Новолунието на 1 февруари, а енергията ни е в своя минимум.

Енергията и влиянието на Луната във Водолей през втората половина на деня е по-неблагоприятна за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Предвид предстоящото Новолуние много от вас ще са напрегнати и лесно възбудими, а това може да породи конфликти с околните. Много неща днес ще се правят „на тъмно“, ще изникват неясноти, ще се крият истини. Луната във Водолей създава предпоставка за нервни кризи, повишава опасността от токови удари и шокови състояния, травми в областта на краката. Препоръчително е днес да не се натоварвате физически и психически, избягвайте стрес и рисковани действия.

Новите и важни дейности започнете след 2 февруари. Луната днес за всички ни не е с особено добро влияние в емоционално отношение, но все пак ще носи повече позитиви в делата и взаимоотношенията през втората половина на деня при родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Във вечерните часове за всички ни е препоръчително да се обградим с позитивни и спокойни хора.

Добро време за срещи с приятели, за интелектуални разговори и обучение, за забавления и хубава музика, за планиране на новите ни идеи, които бихме могли да стартираме след 4 февруари. Венера вече е стационарна и от 1 февруари директна, а от 5 февруари и Меркурий вече ще е директен. Така че, вече е време за действие от 5-ти нататък. Бъдете здрави!