Най-точният хороскоп за 31 юли

Астро
07:51 - 31 Юли 2021
3346
Най-точният хороскоп за 31 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 31 юли Луната транзитира през земния знак Телец, където ще бъде до 11:46 часа на 2 август. През следващите два дни и половина ще се нуждаем от стабилност и финансова обезпеченост, дни за получаване на реални резултати от започнатото в предходните дни. Реакциите ни са по-забавени, мисленето е задълбочено, но по-бавно усвояваме и приемаме новостите. Не сме особено адаптивни и трудно отстъпваме. Привличат ни красивите, практичните и стойностните неща.

Работим упорито и с постоянство довършваме поетите ангажименти.

Обикновено в такива дни сме по-практични и много по-спокойни, а не толкова емоционални. Но в съботния ден звездите са се подредили отново по-предизвикателно. В 16:16 часа Луната е във фаза Последна четвърт. По-специфичното на тази лунна фаза е, че Луната образува фиксиран (неподвижен) таоквадрат (неблагоприятна конфигурация) със Слънцето и Меркурий в Лъв, както и със Сатурн във Водолей. Тази конфигурация съдържа в себе си голямо напрежение, което ще се отрази както на самия 31 юли, така и през следващите седем дни до Новолунието. Очаква ни една доста трудна и бурна седмица с много конфликти в обществото и внезапни обрати на политическата сцена. А в световен план тази силна негативна звездна енергия може да предизвика сериозни аварии, тежки инциденти и катастрофи, природни катаклизми и аномалии, заплаха за нарушаване на границите и военни конфликти.

В личен план 31 юли и следващите седем дни ще внесат повече смут и напрежение в ежедневието на родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Делата и взаимоотношенията ви с хората ще вървят трудно. В много случаи ще възникват сериозни конфликти, които могат да завършат с раздели. Съвпадът на Луната в Телец с Уран ще ви кара да се чувствате напрегнати емоционално и по-избухливи от обикновено. Нужни са силна воля и много търпение, за да не разрушите постигнатото до момента.

Не е изключено да се появи или задълбочи здравословен проблем както при вас самите, така и при друг близък роднина.

Бъдете особено предпазливи и внимателни във всичко на този ден. Избягвайте пътуване на дълъг път. Луната в Телец образува и хармоничен аспект с Венера в Дева. Те ще оказват както в съботния ден, така и през цялата следваща седмица, много положително влияние в интимните и семейни взаимоотношения, и във финансов план при родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще получавате похвали и положителни оценки от страна на околните в работата си. Някои от вас могат да получат обяснение в любов или предложение за брак, а други ще се радват на много добри печалби в бизнеса си. Очакват ви положителни емоции и обрати. Бъдете здрави!