Най- точният хороскоп за 31 юли

Астро
06:11 - 31 Юли 2022
4064
Най-точният хороскоп за 31 юли

В неделния ден Луната е в земния знак Дева. За разлика от Лъва и останалите огнени знаци Девата е много по-разумна, загрижена, трудолюбива, търпелива и предпазлива. Мисли логично, концентрирана е, изпълнителна, бързо усвоява нови знания и умения.

Нейните скромност и умение да вижда най-детайлно всяка подробност я правят изключително ценна в работата. Но днес е почивен ден все пак и няма да говорим за работа. Но как ще се отрази Луната в Дева в такъв ден? Много хора ще се замислят за здравните си навици и проблеми със здравето. Време е да се погрижим за себе си, за да го подобрим.

Денят е подходящ за отказване от вредни навици, за провеждане на диети и изчистване на организма от токсините, за всякакви оздравителни процедури и профилактика на здравето – физически упражнения, физиотерапия, масажи, балнео- и калолечение. И тъй като Девата е привърженик на чистотата, днес можете да се отдадете и на основно почистване и подреждане в дома.

Изборът е ваш, но зависи и от финансовите ви възможности относно някои от т.нар. глезотии за душата. Ако все пак не ви се занимава днес с чистене и пране, но нямате и достатъчно средства за по-скъпата профилактика на здравето, много добър ефект ще има и разходката сред природата.

Ще се радвате на чист въздух, ще подобрите дишането и кръвообращението. Ще се заредите с невероятната енергия на гората, която е толкова щедра.

В последния ден на месец юли Луната в Дева е в хармоничен аспект с Марс и Уран в Телец. Желанията ни вече са много по-земни и тази звездна хармония ще ни уравновеси малко или много емоционално. Денят е най-позитивен за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Чувствате се ентусиазирани, въодушевени, енергични, в добро настроение и стабилни емоционално. За вас денят е много добър за физическа работа, спорт, туризъм, срещи и купони с приятели, интелектуални разговори и занимания и т.н. Луната днес не образува дисхармонични аспекти с останалите планети, но нейната енергия може да се усети малко по-дискомфортно от родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и от Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Луната има връзка с емоционалното състояние, реакциите и психическото състояние.

А в Дева може да повиши напрежението, да проявявате малко капризи и взискателност към хората, да критикувате околните, да се чувствате някак неуверени или разочаровани от нещо. Въпреки, че Луната в Дева подтиква към внасяне на ред и чистота, днес е по-добре да зарежете всякаква „слугинска“ работа и да отделите повече време за собствените си нужди и желания.

Почивайте повече, не се натоварвайте прекалено, особено с чужди проблеми. Добър ден за здравна профилактика, интелектуални занимания, четене, писане или подреждане на документи, шиене или ръкоделие за дамите. Бъдете здрави!