Най-точният хороскоп за 4 август

Астро
07:09 - 04 Август 2021
2822
Най-точният хороскоп за 4 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 4 август Луната отново е в знака Близнаци. На този ден тя е в предизвикателен аспект с Нептун в Риби и едва във вечерните часове образува хармоничен аспект с Юпитер във Водолей. Въпреки, че Луната в Близнаци по принцип е благоприятна за общуване и обмен на информация, квадратурата й с Нептун ще внася обърквания, недоразумения и разочарования. Повишена е опасността от измами, кражби, фалшиви новини, хакерски атаки, загуба на информация, задкулисни действия и интриги, етнически конфликти, наводнения и инциденти – транспортни и във вода. В здравословен план освен белите дробове, уязвима е психиката при по-чувствителните и емоционални хора. Не се натоварвайте психически.

Денят не е благоприятен за уреждане на документи, подписване на договори.

Емоциите, мисленето и преценките ни също може да са по-объркани и неадекватни. Хармоничният аспект на Луната с Юпитер във Водолей ще има по-позитивно влияние в делата и взаимоотношенията при родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Добър ден за вас за пътувания, обучение, разрешаване на юридически и други важни въпроси, за срещи с приятели, взаимодействие със задгранични партньори, рекламна и издателска дейност. Луната и неблагоприятният й аспект с Нептун в Риби е с по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Много от вас ще са по-разсеяни, меланхолични, емоционално объркани или тъжни / разочаровани от нечии действия. Предпазвайте се от измами и кражби, от клюки по ваш адрес и интриги, от инфекции и при къпане във вода. Избягвайте пътуване с плавателни съдове. Бъдете по-внимателни при шофиране и в работата си за грешки. Бъдете здрави!