Най-точният хороскоп за 4 август

Астро
06:38 - 04 Август 2022
3537
Най-точният хороскоп за 4 август

На 4 август Луната отново е в знака Везни. В ранните сутрешни часове тя е в дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог, а от 09:19 до 14:47 часа е „без курс“. Аспектът с Плутон налага повече внимание за инциденти в нощните часове срещу 4-ти и в ранните сутрешни часове, особено от страна на шофиращите по пътищата и от работещите нощна смяна.

В часовете, когато Луната е „без курс“, е понижена концентрацията ни и трябва да се внимава за грешки в работата. Тези часове не са подходящи за взимане на решения за бъдещето, подписване на договори, започване на нова работа или други начинания. Този интервал от време е подходящ единствено за довършителни дейности по вече започнати дела и за ежедневната ни рутинна работа. Часовете до 14:47 са по-благоприятни за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

По-неблагоприятни в емоционален аспект са тези часове за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада.

До напускането на знака Везни аспектът между Луната и Плутон ще оказва малко или много своето влияние. Възможно е да се чувствате потиснати, емоционално напрегнати, лесно раздразнителни.

При някои от вас не е изключено да се появят или засилят подсъзнателни страхове, главоболие и други физически неразположения или емоционален дискомфорт. Често в такива часове са затруднени и объркани комуникациите, провалят се уговорени срещи и техниката не работи както трябва.

В 14:48 часа Луната навлиза във водния знак Скорпион, където ще бъде до 19:38 часа на 6 август. В този знак Луната чувствата ни и реакциите са най-дълбоки и интензивни, тъй като Плутон управлява Скорпион. При него няма средни положения – или обича, или мрази. Склонен е към крайности, нищо не му убягва от погледа, ревнив, потаен и мнителен е.

В най-ниските нива на проявление може да даде и отмъстителност. Днес Меркурий сменява знака си – от Лъв преминава в практичната, разумна Дева и в следобедните часове Луната в Скорпион образува хармоничен аспект с него. Часовете след 14:48 са по-ползотворни за родените предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Бихме могли успешно да се справите със задачите си и ще срещате повече разбиране от останалите представители на Зодиака.

Много добро време за изследователска работа, анализи, уреждане на документи – застраховки, осигуровки, наследствени въпроси, покупко-продажби, медитация, разкриване на тайни и мистерии.

Луната днес все още не образува дисхармонични аспекти с другите планети, но влиянието й е по-неблагоприятно за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада.

Луната в Скорпион създава предпоставки за неотстъпчивост и нежелание да се правят компромиси. Хората стават много по-взискателни, недоверчиви и емоционални. Могат да реагират доста язвително, да проявяват сарказъм и да манипулират околните, което пък да провокира конфликти. Препоръчително е да страните днес от хора, които нямат сходна емоционалност като вашата. Не се натоварвайте емоционално и физически. Заобиколете се само с хора, които ви ценят и обичат.

Често на работното място това е невъзможно, но поне там бъдете малко по-сдържани. В световен план през следващите два дни и половина е повишена опасността от сериозни конфликти, прояви на насилие, тежки криминални престъпления, екологични замърсявания, инциденти във вода, проблеми с водоснабдяването и аварии (възможно е да има спукване на тръби), природни катаклизми (особено на 5 август).

Дните не са благоприятни за операции в областта на половата система, дебелото черво, раждане със секцио, както и за татуировки. Бъдете здрави!