Най-точният хороскоп за 4 май

Астро
06:31 - 04 Май 2022
2546
Най-точният хороскоп за 4 май

Днес за пореден път Луната е в подвижния знак Близнаци. Днес сме по-адаптивни и ще подхождаме по-сериозно към проблемите – Луната е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Денят е подходящ за разговори и всякакво взаимодействие с висшестоящи лица и институции, но в личен план не за всички.

Добър ден за решаване на важни държавни въпроси, свързани с енергийната и икономическа криза, образованието, транспорта, пътищата, малкия бизнес и т.н. От друга страна Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер и Нептун в Риби. Те пък повишават опасността от морално-етични конфликти, нарушаване на закони и проява на ниско съзнание и неморални постъпки от страна на някои хора в публичното пространство.

Възможни са отново интриги, измами, фалшификации, хакерски атаки, конфликти в и с участието на медии, технически аварии, прекъсване на електричеството, нарушения в комуникационните системи или транспорта.

В световен план звездите създават предпоставка за транспортни инциденти, затруднения в комуникациите във връзка с доставките и цените на газ и други горива, за умишлено повишаване на напрежението чрез измами и фалшиви новини, за етнически конфликти и нелегални преминавания на мигранти, за газови експлозии, инциденти и прояви на насилие в училища или между ученици, екологични замърсявания на въздух и вода.

В личен план този ден е по-противоречив и не особено позитивен по отношение на разбирателството с околните и в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада.

Не се поддавайте на сладки приказки и обещания, не вярвайте на всеки и всичко, което чуете или прочетете. Стремете се да стоите настрани от интриги и конфликти. Предпазвайте се от кражби, измами, от грешки в работата. Денят за вас не е добър за разрешаване на юридически въпроси, за поставянето на упойки, ваксини и други силни медикаменти. Възможни са алергични реакции.

Ограничете приема на алкохол, избягвайте употреба на наркотични вещества.

Мисленето ви днес може да е по-емоционално и объркано, да имате неправилни преценки, което да се отрази съответно негативно и на действията ви. Някои хора може да прибягват до непочтени методи и средства, да нарушават законите и правилата, да лъжат и самите те да си вярват в това, което говорят. Но това няма да остане в сянка и може да си създадат неприятности със закона. Шофирайте по-внимателно.

Луната и Сатурн във Водолей ще подкрепят решенията и действията на родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вашата отлична концентрация, бързата ви мисъл, адаптивността ви, добрите способности за възприемане и изразяване, сериозното ви отношение към хората и отговорностите ще ви носят само позитиви. Много благоприятен ден за бизнеса и кариерата ви, както и за личните връзки. Общуването ви е леко и по-безпроблемно, емоционално и физически сте стабилни. Добър ден за научно-изследователска работа и нововъведения. Бъдете здрави!