Най-точният хороскоп за 4 март

Астро
06:29 - 04 Март 2022
3325
Най-точният хороскоп за 4 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 4 март Луната преминава през огнения знак Овен, където ще бъде до 10:00 часа на 6 март. Тази марсова Луна ще повиши ентусиазма ни и желанието за лидерство. В такива дни сме много по-енергични, инициативни, смели и борбени. Проблемът на Овена е, че е нетърпелив и импулсивен.

Рутината го обезсърчава, нуждае се от разнообразие и предизвикателства, от нови и „горещи“ преживявания. Не би приел да „свири втора цигулка“. Затова, когато Луната преминава през този знак, всички малко или много реагираме бързо, стремим се към изяви и заемане на лидерски позиции. Действаме по-импулсивно и сме склонни да рискуваме.

Лесно възприемаме нови идеи, емоциите си изразяваме свободно без задръжки. Често избухваме, ако делата не се развиват както ги планираме.

Дните са благоприятни за нови начинания и проекти, спортуване, разрешаване на важни въпроси, свързани с военните дела, спорта, финансиране на нови и важни дейности, както и за всякакви спешни и неотложни действия. На 4 март Луната не образува все още точни главни аспекти, но влиянието й в Овен само по себе си повишава опасността от конфликти и по-агресивни действия в обществото, за внезапни военни атаки, пожари и експлозии.

В здравословен план са уязвими главата за травми и мозъчното кръвообращение. Препоръчително е да не се реагира твърде гневно, да сме по-търпеливи и толерантни с околните.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Не взимайте прибързано решения, не действайте прекалено импулсивно и не рискувайте.

Въздухът около вас ще „ври и кипи“.

Звездите създават предпоставка за спорове и по-сериозни конфликти, за неприятни преживявания, травми и инциденти. Бъдете по-търпеливи и разумни, по-толерантни към хората. Използвайте градивно тази силна енергия за полезни дейности и нови начинания, с бързи резултати и в краткосрочен план. Луната в Овен ще има много по-позитивно влияние в ежедневието на родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Ще сте в добро настроение и енергични, въодушевени и положително настроени. Ще печелите лесно победи и успехи. Хората ще ви се доверяват и подкрепят. Запомнете, Овенът е много директен и честен, но много лесно приема всяко предизвикателство и това може да го направи уязвим. Бъдете по-търпеливи и сдържани, ако искате да печелите и побеждавате. Ограничете алкохола и тонизиращите напитки. Бъдете здрави!