Най-точният хороскоп за 4 ноември

Астро
06:35 - 04 Ноември 2021
2560
Най-точният хороскоп за 4 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 4 ноември Луната във Везни в часовете от 00:32 до 02:52 е „без курс“, а в 02:53 часа тя преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 02:52 часа на 6 ноември. В този знак, управляван от планетата Плутон и съуправляван от Марс, Луната не е с положително влияние като цяло върху чувствата, реакциите и преживяванията ни. Желанията и амбициите при някои хора ще са твърде високи. Склонни сме да преживяваме всичко много дълбоко, емоциите ни са твърде интензивни. Това може да провокира сериозни изблици на гняв и агресия. Плутон има връзка с темите за началото и края, за живота и смъртта, за властта и престъпността, с опитите за манипулации и контрол. На този ден Луната първо е в съвпад с Марс в Скорпион и заедно са в неблагоприятен аспект към Сатурн във Водолей. Те бележат деня като много труден и напрегнат в световен план. Успоредно с това, в 23:14 часа е Новолуние на 12-13 градуса в Скорпион, което образува още един неблагоприятен аспект – с Уран в Телец. Това Новолуние е белег за сериозни трусове и обрати през следващите две седмици. Повишена е опасността от бурни протести, прояви на агресия, тежки криминални престъпления, завишаване на смъртността, технически аварии, прекъсване на електричеството, нарушаване на комуникациите, нови хакерски атаки, самолетни и други катастрофи, инциденти във вода, природни бедствия (на 19.11 предстои лунно затъмнение) в световен план. 4 ноември е много труден ден за решаването на важни управленски въпроси и разговори на най-високо ниво. Сатурн е планета на ограниченията, а Уран – на неочакваните обрати и свободата. Освен ежедневните политически скандали, можем да очакваме също ограничения в пътуванията и комуникацията, фалити на фирми, проблеми в банковия сектор и съдебната система. Звездното напрежение може да провокира вълна от недоволство и протести през следващите дни и седмици (на 06.11 и Меркурий се присъединява към Марс в Скорпион).

Не е изключено да бъдем замесени и в международен скандал. „Каквото горе, такова и долу!“

4 ноември е най-провокативен и напрегнат ден за родените през първа и втора декада, както и други представители на Зодиака, които имат Асцендент и рождени други планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В по-малка степен ще бъдат засегнати и представителите на първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Бъдете изключително внимателни и разумни, сдържайте емоциите си и реагирайте по-спокойно. Луната в съвпад първо с Марс, а в късните вечерни часове заедно със Слънцето в предизвикателен аспект с Уран могат да провокират сериозни конфликти, насилие и инциденти. Предпазвайте се от зарази, отравяния, физическо или сексуално насилие (Марс е планета и на сексуалността). Избягвайте пътуване на дълъг път, консумацията на гъби с неясен произход и употребата на алкохол / наркотици. Новолунието на 12-13 градуса в Скорпион и неблагоприятният му аспект към Уран ще се отрази най-силно през следващите две седмици на родените през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Ограничете контактите и пътуванията, особено със самолети и по вода. Напрежението ще бъде трудно за овладяване и са възможни всякакви напрегнати ситуации в ежедневието, неприятности и обрати, фалити, загуба на работа, катастрофи и други инциденти; проблеми с банкови кредити, с вашето здраве или при друг близък роднина. Не предприемайте нови и рисковани начинания, сега не е моментът за експерименти. На 4 ноември, а и в дните през следващите две седмици, звездите ще са по-благосклонни към представителите на първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби, стига някой от вас да няма други рождени планети в посочените уязвими знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. И въпреки това, Слънцето, Марс и Меркурий от 06.11 в Скорпион, вие имате повече възможности за успех и разрешаване на някои по-критични ситуации както на този ден, така и през следващите две седмици. Ще се чувствате силни, енергични, по-стабилни и въздържани емоционално, далновидни и интуитивни, с по-добра концентрация. Новолунието в Скорпион налага да проявим воля и намерим сили в себе си да забравим и простим, да загърбим минали негативни преживявания, да изчистим и изхвърлим от себе си и около себе си всичко ненужно и некачествено, да се освободим от някои свои страхове и навици, които ни вредят и да използваме силната Плутонова енергия на Скорпион конструктивно. Денят е много подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на токсините от организма, но не и за оперативни интервенции. Бъдете здрави!