Най -точният хороскоп за 4 октомври

Астро
06:44 - 04 Октомври 2021
4703
Най -точният хороскоп за 4 октомври

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през знака Дева. Продължава съответно и нейното влияние върху нашите емоции и реакции. Девата е разумна, емоционално сдържана, трудолюбива, организирана и изпълнителна. Загрижена е винаги за своите близки, но и за самата себе си. Затова и ние, малко или повече, на този ден ще реагираме като една типична Дева. На този ден Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец и едва в късните нощни часове образува предизвикателен аспект с Нептун в Риби. Денят се очертава като цяло по-ползотворен. Освен че ще имаме желанието да свършим важни задачи и да работим по-ефективно, ще имаме силно желание и помагаме, да бъдем полезни на хората. Време е да събираме плодовете на труда си. Уран ще ни носи като подарък блестящи идеи и нови възможности за разрешаването на важни въпроси. Много добър ден за научните среди, за всякакви открития и нововъведения, за писане и изразяване на становища, за разрешаване на важни въпроси свързани с бъдещи проекти, със здравеопазването, с чистотата и екологията и т.н.

Надявам се на този ден морета да не е така бурно и да бъдат взети мерки за заседналия кораб в Черно море, защото през следващите два дни може да нямаме добри условия за разрешаването на тази кризисна ситуация. 

В личен план денят е по-противоречив и нестабилен в емоционално отношение за родените вече през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Общуването може да е затруднено при някои от вас, да възникват спорове или недоразумения с хората. По-често ще се чувствате неразбрани и ще срещате неодобрението им относно ваше мнение или предложение. Не се разстройвайте, не си хабете излишно енергията, а просто изчакайте по-добър ден да осъществите намеренията и целите. В късните часове и през нощта избягвайте пътуване на дълъг път. Възможно е пътищата да са мокри и хлъзгави, да се появи мъгла и да бъде намалена видимостта. Повишена е опасността и от разсейване, объркване и заспиване зад волана. Този ден е по-позитивен и успешен за родените предимно през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много добър ден за всякакви разговори и преговори, за подобряване на взаимоотношения, за работа с документи, за анализи или ремонти. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден и периодът до 18.10 включително не е подходящ за покупка на нова техника за дома или офиса, както и на автомобил, защото вероятността да покажат сериозен дефект на по-късен етап е голяма. Подписани договори при ретрограден Меркурий претърпяват по-късно промени или някоя от страните не спазва договорните отношения. А при извършени планови операции на по-късен етап се налагат повторни ревизии и интервенции. Сега е време за ревизии, корекции, ремонти, поправка на минали грешки и развалени отношения, връщане на жестове и дългове. Бъдете здрави!