Най- точният хороскоп за 4 юли

Астро
06:47 - 04 Юли 2022
2597
Най-точният хороскоп за 4 юли

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през земния знак Дева. Днес е време за по-усърдна работа, ако искаме да получим и заслужени награди за труда си.

Благоприятен ден за планиране и организация на бъдещите ни планове, за преглед при лекар и медицински изследвания, за провеждане на лечение, спортуване и всякакви оздравителни процедури. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с образованието, здравеопазването, чистотата, ремонтите на пътищата, автопарковете и състоянието на транспорта, бюджета и други организационни въпроси в държавата.

Време е да бъдат изяснени и изчистени всякакви неясни въпроси или сгрешени действия до момента. Луната днес е в хармоничен аспект към Слънцето в Рак, но и в дисхармоничен – с Венера в Близнаци. Практичността и логиката ще се съчетаят с емпатията и загрижеността в името на доброто бъдеще и развитие. Но са възможни както конфликти между партньори и опоненти, така и скандали на тема пари.

Днес не е добър ден за създаване на нови партньорства, за капиталовложения или разрешаване на финансови въпроси. Венера в Близнаци е много общителна и адаптивна, но и непостоянна.

Ще има хора, които често ще менят мнението си, други ще се чувстват подценени и неудовлетворени, а трети може да загубят пари / ценности поради неразумни вложения. Днес Меркурий в Близнаци и Марс в Овен са в последните градуси на знаците си, които се считат за критични. И двете планети от 5 юли сменяват своите знаци – Меркурий навлиза в емоционалния Рак, а Марс – в упорития земен Телец. Мисленето и преценките стават по-субективни и зависими от моментното емоционално състояние.

Действията на Марс в Телец по принцип са по-премерени и не толкова агресивни както в Овен. Но на Марс му предстоят доста напрегнати аспекти – през последната седмица на юли е в съвпад с „пакостника“ Уран и до 21 август е в предизвикателен аспект квадратура към Сатурн във Водолей. Тогава Марс ще се активира и ще свърши доста поразии в световен план и в обществено-политическия живот у нас.

Днешният ден е неблагоприятен за родените през втора декада на знаците и с рождена Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Много от вас ще се чувстват неоценени в работата си или в партньорствата.

Не се отчайвайте, може днес да не ви оценят по достойнство, но и това ще мине. При други са възможни и конфликти, финансови затруднения или загуби. Бъдете особено внимателни за кражби и измами, не се доверявайте на всеки. Хармоничният аспект са Луната към Слънцето в Рак ще даде възможност за успехи и изяви, за реализиране на целите, материални придобивки и много поводи за радост при родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Ако измежду Телците и Раците има хора с рождена Венера в Близнаци, а между Скорпионите и Козирозите – с рождена Венера в Стрелец, то те трябва също да са особено предпазливи в партньорствата и финансовите дела.

Но като цяло ще се чувствате енергични, със земно мислене, предпазливи в действията си. С готовност ще раздавате своята загриженост на хората и ще работите упорито, за да постигнете добри резултати. Днес е добре да бъдем по-самокритични към самите себе си и да се стремим към самоусъвършенстване, а не само да виждаме „треската в чуждото око“. Хората с чисти мисли и намерения ще са най-търсени и уважавани, а и най-успешни. Ако се чувствате тревожни и напрегнати днес е много добър ден за спа процедури, масажи и подстригване, разходка на чист въздух, за почистване и подреждане на дома, за изчистване на организма от токсините. Бъдете здрави!