Най-точният хороскоп за 4 юни

Астро
07:35 - 04 Юни 2021
3002
Най-точният хороскоп за 4 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 4 юни Луната преминава през огнения кардинален знак Овен, където ще бъде до 08:46 часа на 6 юни. През следващите два дни и половина сме вече доста по-активни, инициативни, смели, борбени, ентусиазирани и емоционално експанзивни. Много по-открито общуваме и сме директни в изказванията и в действията си. Тъй като това е марсов знак, няма да липсват и по-агресивни действия при хората, които не съумяват да сдържат емоциите си в определени ситуации. Това, за което трябва да сме най-внимателни, е да не действаме или се изказваме прибързано, необмислено, както обикновено реагира Овен и да довършваме започнатото. Овенът е нетърпелив и когато загуби интерес или нещо не се развива по най-бързия начин, той е склонен да го зареже. Силата не е в агресивното нападателно поведение, а в достойното почтено отношение и в търпението. Тези два дни са подходящи за решаване на спешни и неотложни въпроси, за взимане на решения по дейности с бърз резултат и в краткосрочен план. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат теми, свързани с имиджа на страната, с вътрешните работи, военните дела, медицината и здравеопазването, финансите, спорта и т.н. В здравословен план са уязвими кръвообращението, мозъка, очите. Необходимо е повече внимание по време на спортни състезания и занимания за травми, за пожари и експлозии, за инциденти при работа с оръжие или с режещи машини.

В сутрешните часове Луната е в предизвикателен неблагоприятен аспект с Венера в Рак, а по-късно през деня образува хармонични аспекти със Слънцето в Близнаци и със Сатурн във Водолей. Този ден е по-напрегнат в емоционално отношение и повече трудности ще срещат родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Денят за вас не е добър за разрешаване на финансови въпроси, за покупка на скъпи стоки и други големи капиталовложения. В партньорствата също може да възникнат неразбирателства и противоречия, да се чувствате недостатъчно харесвани, ценени и обичани. Много по-позитивен и ползотворен ще бъде денят за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще имате успех в изявите си и благоприятно развитие в делата. Ще печелите повече доверие, авторитет и подкрепа от висшестоящи лица. Ще постигате с лекота целите си и ще срещате разбиране от страна на хората. Бъдете смели и инициативни, но и почтени, постоянни и търпеливи. Добър ден за спорт и други физически дейности, провеждане на състезания, научно-изследователска работа и нововъведения, технически и интелектуални дейности. Бъдете здрави!