Най-точният хороскоп за 4 юни

Астро
06:53 - 04 Юни 2022
3075
Най-точният хороскоп за 4 юни

На 4 юни Луната транзитира през огнения знак Лъв, където ще бъде до 09:22 часа българско време на 6 юни. През следващите два почивни дни Луната в Лъв ни настройва за забавления, любовни срещи, творчески занимания, спорт и игри, занимания с децата и други развлечения по ваш избор.

Много по-позитивни сме, сърдечни, енергични, добронамерени, щедри към любимите си хора и близките. Нуждаем се от много топлота, внимание и признание. Привлича ни всичко бляскаво и луксозно. Харесва ни да сме в центъра на събитията, самоуверени и честолюбиви. В съботния ден Луната в Лъв образува хармонични аспекти с Марс и Юпитер в Овен, а в дисхармоничен – с Венера в Телец. В късните часове на деня и през нощта срещу 5 юни Луната образува хармоничен аспект със Слънцето в Близнаци, а дисхармоничен аспект с Уран в Телец – планетата на неочакваното и изненадите.

Уран има силна връзка също с висшата нервна дейност, с инцидентите, стихийните бедствия и разрушенията.

Денят е благоприятен за спортни и други физически дейности, за разходки сред природата, за интимни срещи и срещи с приятели / роднини, благотворителни кампании, контакти с хора зад граница; за посещение на концерти, театър, шоу програми, спортни състезания, манастири, на всякакви други места за забавление. Денят е най-позитивен и зареден с положителна енергия за родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Чудесен ден за вас също за семейни празници и тържества. Изпълнени сте с ентусиазъм, стабилни физически и емоционално, вдъхновени и благосклонни към хората.

Луната в Лъв и нейният дисхармоничен аспект през деня с Венера в Телец ще имат по-неблагоприятно влияние върху преживяванията и настроението при родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

В късните часове на нощта и в сутрешните часове на неделния ден дисхармоничният аспект на Луната с Уран може да засегне с влиянието си и родените през втора декада на тези знаци, особено на първите четири – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Както вече знаете Луната има отношение към нашите емоции и реакции, а Венера – с любовта, нашите ценности, харесваните неща и обичаните хора, както и с парите и ценностите, които притежаваме.

Затова звездите днес не са така щедри с позитивно влияние към вас и трябва да бъдете по-сдържани и мили с любимите хора, да не проявявате прекалени капризи, да не драматизирате и налагате мнението си.

Желанието за любов и внимание и при вас е силно, но на партньора ви днес може да не му е комфортно в емоционално отношение или съзнанието му да е заето с нещо друго. Денят не е добър за вас за скъпи покупки и за изясняване на взаимоотношения. Ако отсъствате през почивните дни от дома си, вземете превантивни мерки за предпазване от обири, както и от кражби независимо къде се намирате. През нощта и в ранните часове на неделния ден избягвайте пътуване на дълъг път или шофиране в населеното място. Внимавайте за пожари и експлозии. Бъдете здрави!