Най-точният хороскоп за 5 април

Актуални новини
07:30 - 05 Април 2021
2956
Най-точният хороскоп за 5 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 5 април Луната все още е в земния знак Козирог, като в ранните сутрешни часове е в съвпад с Плутон, а между 10:05 и 16:03 часа е „без курс“. Тези звездни разположения налагат повишено внимание и повече бдителност в сутрешните часове на деня за неприятности и инциденти.

Възможно е да има опити за манипулации или прояви на агресия.

Ще бъде засилен контролът по пътищата и срещу евентуални сблъсъци в деня след изборите. В часовете, когато Луната е „без курс“, не е благоприятно да се взимат важни решения, да се предприемат рисковани действия и начинания. Сега е време да се довърши и приключи започнатото от предходните 2-3 дни. Важно е да се внимава за обърквания и грешки. Денят е най-благоприятен за рутинна работа. Денят до 16:03 часа е по-дисхармоничен за родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете търпеливи, концентрирани, по-дистанцирани и внимателни за зарази. Оставете по-важното за след 16:04 часа или за следващ ден. По-спокоен, но и без особени успехи или развитие в делата и отношенията с хората, ще бъде денят до 16:03 часа за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

В 16:04 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей, където ще транзитира до 23:30 часа на 7 април. Водолеят е знак, управляван от планетата Уран – планета на новото и прогреса, науката, технологиите, комуникациите, революциите, демокрацията и т.н. В емоционално отношение Водолеят е по-дистанциран е не особено емоционален знак, поне в очите на хората. Няма човек, който да няма чувства и да не изразява своите емоции. Всеки обаче ги изразява по свой начин. Водолеят е насочен далеч напред във времето и бъдещето. Той е много интуитивен, преливащ от много нови и нестандартни идеи, с голяма човечност и сърце, изпълнено с голяма любов към хората. По-негативните прояви на Водолей и Уран са внезапни неочаквани обрати, силно нервно напрежение, склонност към разруха.

С навлизането на Луната в този знак тя образува предизвикателни аспекти със Сатурн и Уран, които ще са активни и в сутрешните часове на 6 април. Напрежението, както се казва, продължава и днес. То ще завладее политическите партии, медиите и обществото.

Много хора ще се чувстват емоционално напрегнати, а други може да реагират и по-истерично.

Вечерните часове и през нощта срещу 6 април са най-неблагоприятни за родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Не предприемайте пътувания във вечерните и нощни часове, както и рисковани действия. Повишена е опасността от експлозии и пожари, токови удари, шокови състояния, внезапни изчезвания и други неочаквани събития. По-комфортно ще се чувстват от енергията на Водолейската Луна родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Настроени сте позитивно, изпълнени с енергия и приятелски настроени към хората. Чудесни часове за интелектуални занимания и разговори, за срещи с приятели и забавления. Бъдете здрави!