Най - точният хороскоп за 5 март

Астро
06:24 - 05 Март 2022
3287
Най-точният хороскоп за 5 март

На 5 март Луната продължава транзита си през знака Овен. Днес тя образува хармонични аспекти със Сатурн и Меркурий във Водолей, а в късните часове на деня и през нощта е в предизвикателен аспект с Венера, Марс и Плутон в Козирог.

Това е и последният ден на Венера и Марс в Козирог. От 6 март те вече са във Водолей. Добре е да се използват добрите аспекти на Луната с Меркурий и Сатурн през деня за разрешаване на важни лични и държавни въпроси, за преговори и подписване на споразумения / договори, организиране на бъдещи дейности проекти, за изразяване на мнение и уреждане на документи.

Луната в Овен продължава своето влияние върху емоциите и реакциите ни, подтиквайки ни към активни действия, инициативност и борбеност.

Много по-открити и директни сме в общуването. Както видяхме вчера Луната в Овен засилва и агресията в някои хора, а други дърпат „дявола за опашката“, правейки твърде смели и предизвикателни изказвания.

Добре е да се внимава с това, защото преминавайки във Водолей Марс от средата на месец март активира опасен аспект с Уран, а в края на март и в началото на април съвпада със Сатурн. Активира се цялата водолейска „машина“ и ще станем свидетели на още по-мощни военни атаки, но този път по въздух.

И само за протокола, Русия е под знака на Водолей. Колкото по-малко се изказват неподготвени някои политици и предизвикват още по-силна агресия, толкова по-леко и бързо може да протече тази военна инвазия…..но надали! „Каквото горе, това и долу!“ Всичко много добре е планирано според звездите в Русия и ако политиците / олигарсите имаха понятие от тях, щяха да знаят това.

5 март е по-неблагоприятен ден за родените през втора и особено за трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади.

Луната в Овен засилва вътрешното напрежение и затруднява емоционалният самоконтрол. Но с малко повече усилие и воля, може да се постигне.

Днес не е добре за вас да проявявате твърде напориста инициативност. Бъдете дейни, но не се налагайте и не „удряйте с юмрук по масата“, когато някой ви опонира. Бъдете искрени, но и по-щедри към хората. Работете по важните и спешни за разрешаване въпроси и то само в краткосрочен план. Не правете дългосрочни планове, защото времето е динамично и много от тях ще се променят във времето.

През нощта срещу 6 март избягвайте пътуване на дълъг път и рисковани действия. Хармоничните аспекти днес на Луната в Овен със Сатурн и Меркурий във Водолей ще подкрепят делата и изявите на родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Мисълта ви е бърза, решенията логични и правилни, а действията и изявите ви ще се увенчават с успех. Много добър ден за вас за подписване на договори, търговски сделки, преговори, покупка на техника или автомобил, обучение, явяване на изпити или конкурси, стартиране на нови проекти, създаване на организации и т.н.

Много силен ден за научно изследователска работа, за научни открития и нововъведения. Бъдете здрави!