Най-точният хороскоп за 5 ноември

Астро
06:40 - 05 Ноември 2021
2926
Най-точният хороскоп за 5 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В петъчния ден, 5 ноември, Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион, а съответно продължава силното й влияние върху нашите реакции, нужди и преживявания. В сутрешните часове все още е активен неблагоприятният аспект на Луната към Уран в Телец, а през втората половина на деня тя образува предизвикателен аспект и към Юпитер във Водолей. Цялото натрупано недоволство до момента от всичко случващо се в политиката, в здравеопазването и с пандемията, може да изригне като вулкан вследствие на Новолунието в Скорпион и неговите напрегнати аспекти към Сатурн и Уран. Много хора все по-малко ще са склонни да търпят ограниченията, политическата и икономическа нестабилност. Знакът Водолей, в който се намират Сатурн и Юпитер, е знак на свободата и независимостта. Но, какво да се прави, живеем в „интересни“ времена. Всичко случващо се подлага на изпитание нашите воля и търпение, но ситуацията изисква от нас да се приспособим, да променим нещо в живота си и да продължим напред след разрухата и обновлението. Промените в живота се приемат трудно, с борба и противопоставяне. Емоциите и реакциите на този ден също са трудни за контролиране и овладяване. Много хора ще са склонни да прекаляват и манипулират, да преминават границите на нормалното общоприето поведение в обществото, да рискуват. А това не е препоръчително днес. В здравословен план е уязвима пикочо-половата система и дебелото черво.

Луната в Скорпион повишава опасността от бактериални инфекции и всякакви други заболявания, предавани по полов път.

В личен план денят е неблагоприятен за родените вече през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Спазвайте правилата и законите, не предприемайте рискове и експерименти. Желанията ви са твърде силни, амбициите големи. Бъдете по-толерантни и щедри към близките си и към другите хора. Възможни са проблеми със закона, интриги и разочарования, които да провокират конфликти и поставят на изпитание вярата ви в доброто. Луната в Скорпион засилва страховете и негодуванието, както и желанието за манипулиране и използването на тайни подмолни средства за постигането на целите. На този ден тя образува хармоничен аспект с Нептун в Риби, а във вечерните часове и с Плутон в Козирог. Тяхната енергия ще се отразява по-благоприятно върху чувствата и взаимоотношенията с околните на родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Вашите силни вяра и интуиция ще ви предпазват от крайности и неразумни постъпки. Ще сте по-стабилни физически и психически, по-предпазливи и прозорливи, което ви гарантира повече успехи и подкрепа – емоционална и финансова. Много добър ден за медицински изследвания, научно-изследователска работа, разследване и разкриване на тайни и престъпления, творчески занимания, работа с психолог, нестандартни методи на лечение и възстановителни процедури, разрешаване на банкови или наследствени въпроси. Бъдете здрави!