Най-точният хороскоп за 5 октомври

Астро
06:24 - 05 Октомври 2021
3092
Най-точният хороскоп за 5 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 5 октомври Луната отново е в знака Дева. В сутрешните часове тя образува хармонични аспекти с Плутон в Козирог и с Венера в Скорпион. От 11:46 до 15:41 часа Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува главни аспекти с другите планети. До 11:45 часа е благоприятно време за разрешаване на финансови и документални въпроси, разговори с партньори или опоненти, покупка на стоки за дома, медицински изследвания, възстановителни и оздравителни процедури, лечебни и антицелулитни масажи, почистване на кожата, епилация. Между 11:46 и 15:41 часа вършете само рутинни задачи и довършителни действия по вече започнати дела. Не е благоприятно през тези часове да се взимат важни решения, да се подписват договори и споразумения, да се започват нови начинания, да се правят големи капиталовложения и да се предприемат рисковани действия. Денят до 15:41 часа е по-ползотворен за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в знак Дева е с по-неблагоприятно влияние върху емоционалното и физическо състояние за родените предимно през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада.

В 15:42 часа Луната навлиза във въздушния кардинален знак Везни – знакът на красотата, любовта, партньорствата, хармонията и справедливостта.

Луната ще транзитира през този знак до 17:22 часа на 7 октомври. През следващите два и половина дни ще ни привличат повече от друг път красиви и стойностни дрехи, бижута и други аксесоари. Ще се стремим да изглеждаме добре, да бъдем харесвани. В контактите си с хората сме по-склонни да правим компромиси в името на хармонията и добрите отношения, да споделяме своите чувства. Грубото и арогантно поведение ни отблъскват. Часовете след 15:42 часа са много добри за разходки сред природата, за романтични срещи и разговори, за разрешаване на бизнес и интимни взаимоотношения, покупка на художествени произведения и други красиви неща, подаръци за любимите ни хора, посещение на културни мероприятия и други обществени мероприятия. Следобедните и вечерни часове са много по-позитивни в емоционален план за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се радвате на разбирателство с хората от обкръжението ви, на подкрепа от страна на висшестоящи и уважавани от вас хора, на придобивки и приятни преживявания. Луната във Везни е с по-неблагоприятно влияние в следобедните и вечерни часове предимно за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. На 6 октомври предстои Новолуние във Везни и енергията ни е понижена. Стремете се да не проявявате капризи, а повече разбиране към хората, да бъдете по-адаптивни. Не се натоварвайте прекалено физически и психически, предпазвайте се от неприятности и инциденти. Купете си нещо, макар и дребно, което да ви зарадва душата. Добро време за забавления и творчески занимания. Бъдете здрави!