Най-точният хороскоп за 5 януари

Астро
06:20 - 05 Януари 2022
2187
Най-точният хороскоп за 5 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 5 януари Луната продължава транзита си през знака Водолей, а с нея продължава и урановото влияние върху емоциите, реакциите и действията ни. Специфичното на този ден е, че Луната през целия ден е „без курс“, т.е. от 02:45 до 02:16 часа на 6 януари не образува никакви мажорни (главни) аспекти с останалите планети в Слънчевата ни система.

Този ден е подходящ единствено за ежедневните ни рутинни дейности и довършване / приключване на вече започнати задачи на по-ранен етап.

Денят е неблагоприятен за важни действия и решения, за подписване на договори и споразумения, за започване на нова работа или други начинания и за всякакви други важни действия. Започнато или свършено важно действие по време на Луна „без курс“ няма никакъв шанс за развитие и успех – липсата на предстоящи аспекти на Луната с друга планета до напускането й на знака не дава възможност за бъдещо развитие на делата.

В такива часове и дни концентрацията ни е понижена, по-разсеяни сме и склонни към объркване, допускане на грешки, загуба вещи и информация, неправилни преценки.

Повишена е опасността от технически аварии, прекъсване на електричеството в някои райони, нарушаване на комуникационните връзки / системи и всякакви технически устройства. В емоционално отношение енергията на Луната във Водолей е с по-положително влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Докато за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада влиянието й е по-неблагоприятно върху преживяванията, чувствата и реакциите. Бъдете по-внимателни в работата и действията си, за да не допуснете сериозни грешки, които биха могли да създадат опасност от инциденти – катастрофи, експлозии, пожари, шокови състояния и други. По-важните задачи, бизнес срещи, подписване на договори и взимане на решения отложете за следващ ден. Бъдете здрави!