Най -точният хороскоп за 5 юли

Астро
06:23 - 05 Юли 2022
2386
Най-точният хороскоп за 5 юли

На 5 юли Луната отново е в знака Дева. Днес на дневен ред ще бъдат отново различни организационни въпроси, подготовка на бъдещи работни и документални дейности, преговори, анализи, сферите на образование и здравеопазване, транспортът, малкия и среден бизнес и други.

Луната в Дева през деня е в дисхармоничен аспект към Нептун в Риби, затова денят може да се окаже доста объркан. Нептун повишава опасността от заговори, интриги, предателства, фалшиви новини, хакерски атаки и всякакви измами. Емоциите и мислите при някои хора ще са доста хаотични, а предложенията и решенията – нереалистични. Луната в Дева изисква от нас логично мислене, добра организация на работа и други действия, чистота на мисълта и отношението към хората, трудолюбие, постоянство и грижа.

Нептун от своя страна – високо съзнание, морал и любов към хората. Всеки, който има високо съзнание и морал, загрижен е за своите близки и за всички хора, с които го среща съдбата може да разчита на най-висшата подкрепа от звездите. И това важи най-вече за политиците в този момент. Знаците Дева и Риби са кармични знаци – „каквото посееш, това ще жънеш“.

В допълнение и Лилит (Черната Луна) е в знака Рак до 08.01.2023 г. – знакът, свързан с народа и родината, която активира кармични събития.

Задействани са всички „тъмни“ сили – всякакви съблазни и нечисти политически решения и действия, които са в разрез с държавните интереси и в ущърб на народа.

5 юли е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Концентрацията ви може да е понижена, а чувствата и мислите по-объркани, което да доведе и до неправилни преценки, до грешки в решенията или на работното място.

Предпазвайте се от интриги и клюки, от задкулисни действия и предателства, а не на последно място – от измами, кражби и фалшификации. Не позволявайте да ви използват или с действия да ви накарат да се чувствате като жертва на непочтени хора. Не се доверявайте на всеки. Луната днес е в хармоничен аспект с Плутон в Козирог, които ще имат по-положително влияние при родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Ще се радвате на положителни емоции, успехи и благоприятно развитие по важни за вас въпроси. Интуицията ви е силна, концентрацията добра, както и анализаторските способности. Бързо възприемате, лесно усвоявате информация и сте добре организирани.

Това ще ви носи само позитиви и желаните резултати. Много добър ден за лечебни и оздравителни процедури, изследвания, анализи, медитация, научно-изследователска работа, планиране и организиране на бъдещи дейности и мероприятия, писане и уреждане на документи. От 21:03 до 01:25 часа на 6 юли Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Не взимайте в този интервал от време важни за бъдещето решения. Бъдете здрави!