Най-точният хороскоп за 5 юни

Астро
06:57 - 05 Юни 2022
2083
Най-точният хороскоп за 5 юни

На 5 юни Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. Днес също емоциите ни ще са наситени и горещи, но звездите днес „като по поръчка“ са се подредили доста предизвикателно. Луната днес все още е в дисхармоничен аспект с Уран в Телец, а в следобедните и вечерни часове вече активира двоен квадрат (конфигурация таоквадратура) с Меркурий в Телец и със Сатурн във Водолей.

Поради това днес при много хора ще се усеща силно нервно напрежение и раздразнителност, които могат да провокират сериозни конфликти. Меркурий е планета на общуването, но в тази напрегната конфигурация може да се прояви като неотстъпчивост, дори словесна нападателност. Луната в Лъв много по-често ще води до емоционална ескалация и самонадеяност. Сатурн може „да помогне“ със засилен контрол и проверки на документи / на превозни средства по пътищата.

Тъй като е неделя много хора ще се прибират обратно към домовете си и тези звездни разположения повишават опасността от сериозни инциденти и катастрофи по пътищата, авиационни катастрофи, сбивания между млади хора, инциденти с деца, прояви на агресия между хората, загуба или неприятности с документи / багаж, глоби по пътищата при неспазване на правилата и законите за движение, пожари, токови удари и всякакви технически аварии.

Може да има усилване на вятъра и бури на места, а в световен план и природни бедствия с прекъсване на електричество, нарушаване на интернет връзките или хакерски атаки.

Неделният ден е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Все ще се намери някой, който да ви предизвика и раздразни с думи или поведение. Гледайте малко по-повърхностно на всякакви предизвикателства и конфликти, не си натоварвайте сърцето с неприятни емоции. Днес не е добър ден за вас за физическо и психическо натоварване.

Намалете контактите, особено с неприятни за вас хора. Предпазвайте се от сбивания, травми, инциденти, от неприятности с контролни органи. Шофирайте много предпазливо. Избягвайте пътуване със самолет, работа с машини или с избухливи / запалими вещества. Ако сте в планината, приберете се в по-ранните часове. Възможни са спорове и конфликти с роднини, съседи, колеги, наематели или приятели. Труден и напрегнат се очертава денят, но ако съумеете да се сдържате и не реагирате като „ревящ лъв в джунглата“, всички възможни неприятни преживявания няма да се случат. Луната днес няма хармонични аспекти към останалите планети, но тя е в хармоничен аспект към рожденото Слънце на родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Тя ще внася повече спокойствие и позитивна настройка в неделния ден за вас.

Ще сте склонни да проявявате повече толерантност, търпение и щедрост към хората. Денят за вас е по-обещаващ положителни преживявания и разбирателство с хората. Но все пак, имайте едно наум, тъй като може да имате и вие някоя друга планета или Асцендент в рождения си хороскоп в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Апелът ми към всички хора е повече позитивизъм, любов и прошка, а по-малко и най-добре никакви рисковани действия. Бъдете здрави!