Най-точният хороскоп за 6 април

Не търпим ограничения, възможни са сериозни инциденти, казва Марги Паскалева

Астро
07:25 - 06 Април 2021
3854
Най-точният хороскоп за 6 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 6 април Луната продължава транзита си през въздушния знак Водолей. Напрежението, което се е създало във вечерните часове на 5 април от предизвикателните аспекти между Луната и Сатурн във Водолей към Уран в Телец, е сериозно и през първата половина на 6 април.

Луната във Водолей ни прави нетърпими към всякакви ограничения и забрани.

Склонни сме да се противопоставяме и бунтуваме. Звездите създават предпоставка за сериозни трусове в обществото и особено в политическите среди, а в световен план за пътно-транспортни и въздушни катастрофи, технически аварии и проблеми с електричеството и комуникациите, инциденти в планините и на строителни обекти, пожари, експлозии и т.н. Необходимо е да се спазват всички правила по безопасност на труда. През втората половина на деня Луната образува вече хармонични аспекти със Слънцето и Венера в Овен, а в нощните часове – и с Марс в Близнаци. Напрежението ще започне постепенно да намалява с разпадането на негативните планетни аспекти. Но и ние трябва да полагаме усилия, ако искаме да преодолеем по-лесно противоречията и в крайна сметка денят ни да приключи с желаните резултати от свършената работа. В здравословен план са уязвими сърдечно-съдовата и нервната системи.

Този ден може да е белязан с повече напрежение и обрати за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Денят за вас не е добър за важни решения, преговори, рисковани действия, взаимодействие с институции, които е по-вероятно да бъдат силно затруднени.

Бъдете много внимателни при работа с техника и електричество, поради повишената уранова енергия и опасността от токови удари.

Не купувайте на този ден нова техника за бита или офиса, както и автомобили / летателни апарати. Избягвайте пътуване със самолет, особено представителите на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Но за представителите на знаците и най-вече от втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец денят е многообещаващ. Благоприятният аспект на Луната със Слънцето и Венера в Овен ви дава зелена светлина за успешни постижения, изяви, разговори и преговори, печалби. Ще се чувствате обичани, харесвани, високо оценени и подкрепени, което ще ви вдъхновява и зарежда с оптимизъм. Но имам и един съвет към политиците ни, ако позволят. Денят не е благоприятен за политически преговори и разговори, свързани с бъдещи коалиции. Изчакайте да дойде 7 април, но само часовете до 13:00 часа са подходящи за това. В 13:05 часа Луната излиза от курс и втората половина на деня не е подходяща за важни действия и решения. Бъдете здрави!