Най-точният хороскоп за 6 август

Астро
06:23 - 06 Август 2021
2955
Най-точният хороскоп за 6 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 6 август Луната продължава транзита си през знака Рак. Продължава съответно и нейното влияние върху нашите реакции и емоционално състояние. При Луна в Рак сме по-сензитивни, грижовни, състрадателни, емоционални и недоверчиви. Нуждаем се от емоционално спокойствие, семеен уют и сигурност. Стремим се да изслушваме хората и да дадем ако ни поискат съвет, да помагаме на близките си, да се грижим за любимите хора. Това ни прави щастливи и удовлетворени. Луната на този ден образува хармонични аспекти с Уран в Телец, с Венера в Дева и с Нептун в Риби.

Предизвикателен неблагоприятен аспект образува в късните часове на деня и през нощта с Плутон в Козирог.

Денят е подходящ за решаване на наболели социално-здравни и енергийни въпроси, творческа работа, сътрудничество с партньори, разговори с опоненти, разрешаване на финансови и юридически въпроси, работа в екип по проекти и други. Но най-важно за този ден е да се обърне внимание от страна на властите за националната сигурност на страната. Водната Луна в Рак изисква от нас да бъдем особено предпазливи при къпане във водоеми и в морето, тъй като е много вероятно да има „мъртво“ вълнение. В световен план е повишена опасността от валежи с градушки / бури, наводнения, удавяния, хранителни или алкохолни отравяния. Ограничете приема на алкохол и месни продукти, подбирайте добре храната, която консумирате.

6 август е най-ползотворен и позитивен ден за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Настроени сте позитивно и романтично, грижовни и лоялни към своите близки и приятели. Ще се радвате на приятни преживявания, топлота в отношенията, положителни изненади и придобивки. Ще успявате да решавате проблемите по най-добрия начин, да печелите доверието на хората, работата и изявите ви ще се увенчават с успех. Не бива да се забравя все пак, че Венера в Дева вече е активирала предизвикателен аспект с Нептун в Риби и за някои от представителите на Дева и Риби този аспект през следващите 4-5 дни може да внесе обърквания в партньорските отношения, разочарования в любовта, финансови затруднения /загуба на пари или ценности/ и не на последно място неприятности със закона.

Затова вие трябва да бъдете по-внимателни за подобни грижи или неприятности между 6 и 11 август.

Денят е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Неблагоприятният аспект между Венера и Нептун засяга също знаците Близнаци и Стрелец, които през следващите 4-5 дни също трябва да са внимателни в любовта и с финансовите дела. Разбира се, всичко е строго индивидуално, тъй като рождената ви Венера може да е в предишен или в следващ знак, различен от слънчевия и да не възникват описаните възможни проблеми. Но вие го имайте предвид все пак. Въпреки това дневното движение на Луната и нейния предизвикателен аспект към Плутон на 6 август трябва да се вземе под внимание. Възможна е появата на главоболие или подсъзнателни страхове, силно емоционално напрежение, конфликти ситуации, разочарования и не на последно място – травми или инциденти. Бъдете здрави!