Най-точният хороскоп за 6 декември

Астро
06:20 - 06 Декември 2021
2789
Най-точният хороскоп за 6 декември

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през земния знак Козирог.

Време е да поработим по-сериозно и отговорно, ако искаме да материализираме целите си. Много по-практични и предпазливи сме в своите действия, внимателни и отговорни към работата си и към хората. С добра концентрация сме, мислим в дългосрочен план и не сме склонни да експериментираме или рискуваме. В сутрешните часове Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец, който ще ни вдъхнови и направи малко по-смели, ще поразчупи емоционалната скованост на козирожката Луна. Има възможност за решаване на важни енергийни, структурни и организационни въпроси, за работа в групи и планиране на дългосрочни дейности. В по-късните часове на деня Луната е в хармоничен аспект с Нептун в Риби и Марс в Скорпион, съвпада с Венера и Плутон в Козирог. Като се вземат предвид тези планетни разположения, дори звездите се подреждат като за празник. В този така прекрасен празничен ден, Никулден, болшинството от нас ще са настроени романтично, ще се засили вярата ни в доброто. Ще се отпуснем и отворим сърцата си, въпреки трудностите. Съвпадът на Венера с Плутон ще е по-продължителен, тъй като скоро Венера ще бъде в ретроградно движение. Чувствата ще са много дълбоки, преживяванията страстни и изпепеляващи.

Този ден е най-положителен в емоционално отношение и на успех могат да разчитат представителите на втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Днес можете да постигнете много, стига да бъдете упорити и постоянни. Имате добри възможности за придобивки и печалби. Взаимоотношенията с хората са по-топли и срещите ползотворни. Ще се чувствате обичани и харесвани, силно привлекателни за противоположния пол. Добър ден за вас за покупка на недвижимо имущество или уреждане на семеен имот, покупки за дома и подаръци за имениците, капиталовложения, интимни срещи, приятни срещи и купони с роднини и приятели, за разрешаване на всякакви важни за вас въпроси. Луната в Козирог е с по-дисхармонично влияние върху чувствата и преживяванията при родените през втора и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Ще срещате повече трудности, по-малко разбиране и честа критика от страна на околните. Налага се да положите повече усилия, да бъдете търпеливи и постоянни в желанията си, да сте отговорни. Това е повелята на Сатурн – чувство за отговорност, труд и пак труд. Избягвайте конфликти и рисковани действия. В световен план съвпадът на Луната с Венера и Плутон в Козирог може да провокира и неприятни събития – сексуално или физическо насилие над жени, крупни обири на пари и ценности, инциденти в планините, природни катаклизми и т.н. В положителен план някой може да спечели много пари. Дай боже всекиму! Честит празник на имениците, рибарите, моряците, банкерите и търговците! Бъдете здрави!