Най-точният хороскоп за 6 май

Астро
08:35 - 06 Май 2021
2206
Най-точният хороскоп за 6 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 6 май Луната продължава транзита си през водния знак Риби, а с това продължава е нейното по-меко и фино влияние върху нашите емоции. Настроени сме романтично, а сърцата ни са изпълнени с топлота и любов. Разбира се, винаги има изключения. При транзит на Луната през този знак има и хора, които създават интриги и кроят тайни планове. Както знаем, доброто и злото съществуват паралелно. Въпрос на ценностна система, амбиции и приоритети. На този пореден прекрасен празник, Гергьовден, са по-силни вярата, надеждата и любовта. И това всеки от нас малко или повече ще го усети. Денят е подходящ за релакс, посещение на църкви и манастири, спа процедури, празнични трапези с вкусни ястия и хубаво питие. Луната в Риби е под силното влияние на планетата Нептун, която има силна връзка с човеколюбието и състраданието, вярата и религията. Ако имате желание да се почувствате ценени, обичани и полезни направете поне едно добро дело. Можете да помогнете на болен или социално слаб човек, да направите дарение или друга безвъзмездна помощ. Денят е благоприятен също и за излети, разходки в близост до вода. Водата пречиства и успокоява.

На 6 май Луната е в хармоничен аспект със Слънцето в Телец, а в нощните часове съвпада с Нептун. Най-комфортно и спокойни ще се чувстват родените под знаците и най-вече родените през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще бъдете много по-чувствителни към нуждите на своите близки и любими хора. Ще се стремите да удовлетворите всяко тяхно желание, да ги поглезите. Няма да ви липсва въображение и интуиция, за да усетите без думи техните желания. Те ще ви отвръщат със същата обич и благодарност, ще се радвате на хармония в отношенията. Луната в Риби на този ден не образува дисхармонични аспекти с другите планети, но ще има по-дисхармонично влияние за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Много от вас ще бъдат твърде емоционални и чувствителни към негативно отношение, пренебрежение и силна критика. Лесно раними и склонни към влияние, може да се разплаквате с повод и без повод. Не позволявайте да ви превърнат в жертва или да ви накарат да чувствате вина за чужди действия или бездействие. На този ден е препоръчително да не се прекалява с алкохола, да се избягва употреба на наркотици и силни успокоителни лекарства. Създайте си уют, раздавайте щедро любов и мечтайте, но за реални мечти, не нереалистични. Нека Свети Георги да ни пази! Да са честити всички именици, овчари и като Ден на храбростта, да е честит празникът и на Българската армия. Бъдете здрави!