Най- точният хороскоп за 6 март

Астро
06:38 - 06 Март 2022
2747
Най-точният хороскоп за 6 март

На 6 март в часовете от 06:01 до 10:00 Луната в Овен е „без курс“. В този интервал от време не е благоприятно да се взимат важни решения за бъдещето, да се подписват договори, както и да се предприемат нови начинания и рисковани действия.

В 10:01 часа Луната преминава в земния знак Телец, където ще бъде до 20:39 часа на 8 март. През следващите 3 дни Луната в Телец засилва от една страна желанието ни за емоционална и материална стабилност, за постигане на резултати и материализиране на целите. От друга страна някои хора ще станат доста по-упорити, неотстъпчиви и със силно чувство за собственост.

От днес Венера и Марс са в знака Водолей, а Луната в Телец активира към тях неблагоприятен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). При такива аспекти много по-трудно се постига каквото и да било, появяват се доста предизвикателства и се засилва напрежението. Телецът може да бъде изключително търпелив и лоялен, но и доста твърдоглав, когато е предизвикан. Способен е да помете в яростта си всичко и всеки.

Добре е днес да се внимава кои от чертите и качествата на Телец ще бъдат предизвикани – положителните или отрицателните.

От нас се изисква умереност, практичност и търпение през следващите 3 дни. Денят е добър за покупка на стоки за бита, за мебели, дрехи, художествени творби; за творческа работа, както и за всякаква друга дейност, изискваща постоянство и упорит труд. Денят е крайно неподходящ за дипломатически преговори, разрешаване на спорове и взаимоотношения, за големи капиталовложения.

В часовете до 10:00 по-предпазливи трябва да бъдат в действията си родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. След този час Луната в Телец и неблагоприятните й аспекти към Марс и Венера във Водолей ще имат съответно неблагоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада.

Често ще срещате неодобрение и неразбиране от страна на околните. Ще се чувствате неоценени или пренебрегнати. Ще възникват спорове и конфликти, обрати в делата и взаимоотношенията с партньори или опоненти. Днес не е добър ден за вас за скъпи покупки и капиталовложения, за разрешаване на финансови или партньорски отношения, за каквито и да било изяви или рисковани действия.

Не са изключени прояви на ревност и агресия, загуба / кражба на пари или ценности. Бъдете търпеливи и щедри към близките си. Изслушвайте хората и проявете разбиране, а не упорство. Денят се очертава като по-ползотворен и успешен за родените под знаците и предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната не образува днес точни аспекти към други планети, но е в хармоничен аспект към вашето рождено Слънце.

А това не е малко, защото ще сте стабилни емоционално, в добро настроение, предпазливи, практични и по-издръжливи физически. По-лесно и без сериозни пречки ще постигате целите си, а и подкрепа няма да ви липсва от страна на други хора. Добър ден за вас за изяви в работното ви обкръжение или в публичното пространство, за творчески занимания, посещение на художествени галерии, модни ревюта и други обществени мероприятия. Бъдете здрави!