Най-точният хороскоп за 6 ноември

Астро
06:23 - 06 Ноември 2021
2452
Най-точният хороскоп за 6 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 6 ноември Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 03:03 часа на 8 ноември. При транзит на Луната през този знак сме много по-ентусиазирани, енергични, целенасочени, искрени и директни в общуването. Настроени сме авантюристично, със силно желание за забавления и приключения. Настроението ни е оптимистично, а реакциите – спонтанни. Мисълта и погледът ни са насочени напред във времето. Изпълнени сме с повече вяра и надежди за бъдещето. Луната на този ден образува един единствен мажорен (главен) аспект – хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Като цяло това е един малко по-спокоен ден по отношение на обществено-политическите трусове и интриги. Това се дължи и на факта, че днес е Архангелова Задушница и съзнанието ни ще е ангажирано да отдадем своята почит към починалите си близки. Денят е благоприятен също за пътувания, излети в планината, придобиване на нови знания, контакти с хора извън границата, спорт и творчески занимания, срещи с наши роднини и с други хора, които ценим и уважаваме. Въпреки доброто разположение на Луната, не забравяйте, че когато е в този огнен знак тя може да провокира в световен план пожари, експлозии, стрелби, инциденти с влакове или с по-едри животни. Юпитер, който управлява знака Стрелец, се свързва с тези неща. Тъй като сме по-импулсивни в такива, добре е да не се прекалява през уикенда с алкохол и тонизиращи напитки.

Съботният ден е по-благоприятен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Настроението е приповдигнато. Чувствате се енергични и сте настроени за забавления и развлечения. До обяд почетете своите починали близки, а след това излезте на разходка в парка, спортувайте, заминете някъде за уикенда и се заредете с нови сили и енергия за следващата работна седмица. Денят за вас е много добър също за купони, семейни празници, посещение на концерти и други културни мероприятия, но предвид ситуацията у нас с Covid 19, най-добре е да се ограничат подобни мероприятия през този месец. Луната в Стрелец не образува предизвикателни аспекти с другите планети, но тя е разположена неблагоприятно към Слънцето на родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на представителите на първа декада Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много от вас може да чувстват вътрешно напрежение и да са по-лесно избухливи. Намерете си приятно занимание и бъдете по-уединени. Не допускайте близо до себе си хора, които ви натоварват емоционално. Бъдете малко по-търпеливи с близките си, не предприемайте рисковани действия. Предпазвайте се от конфликти и инциденти. Забелязала съм, че когато Луната транзитира през знаците Близнаци и Стрелец, все се случват някакви нападения и стрелби в САЩ. Надявам се да не се случват подобни инциденти в световен план. Работете внимателно със запалими и избухливи вещества. Бъдете здрави!