Най-точният хороскоп за 6 октомври

Астро
06:53 - 06 Октомври 2021
2889
Най-точният хороскоп за 6 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 6 октомври Луната продължава транзита си през във въздушния знак Везни. В сутрешните часове тя все още е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а в 14:05 часа е Новолуние на 13 градуса във Везни. По-специфичното за това Новолуние е, че то съвпада с Марс и ретроградния Меркурий. Въпреки че Марс във Везни е „слаб“, той ще даде мощен тласък и възможност за прегрупиране на различни партньорства и колективи в името на баланса. Не е благоприятно сега за създаването на нови връзки и партньорства нито в личен, нито в бизнес или политически аспект. Всички четири планети във Везни (стелиум) са под управлението на Венера, а тя в момента е в знака Скорпион (неблагоприятен за не я знак) и е в квадратура с Юпитер във Водолей. Всякакви нови връзки и партньорства, създадени преди 19 октомври са обречени на трудности и разпад в бъдеще време. В момента в политиката променят мнението и насоката си хора, които се интересуват предимно от властта, а не по морални или идеологически причини. Сега е момента да се вгледаме по-задълбочено в своите партньорства, да изчистим всякакви различия и да хармонизираме отношенията с вече съществуващите партньори и колективи. Въздушното Новолуние, Марс и Меркурий във Везни ни изпълват с въодушевление и желание за промени, за справедливост и баланс.

Но трябва много да се внимава с кого и при какви условия си партнираме и да не „залитаме“ преди 19 октомври към нови партньорства.

6 октомври, както и около две седмици след него, са по-успешни дни за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Това е период на голяма активност и с възможности да постигнете повече авторитет и отлични резултати в своите семейни и бизнес дела. Не правете грешката да се въвличате в нови партньорски отношения сега. Заздравете съществуващите и ако се налага направете взаимни компромиси. Дори и да има хора от обкръжението ви, които се отдръпват и ви разочароват, не се отчайвайте. Това ще е за тяхна сметка и вероятността да ви потърсят отново след време никак не е малка. Юпитер във Водолей тази година ви подкрепя и носи добри шансове за успехи. Единствено при Водолеите Сатурн създава трудности, но това е строго индивидуално при всеки човек. Луната и Марс във Везни внасят повече динамика и емоционална експанзивност на 6 октомври при родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Повишена е опасността от сериозни конфликти, неприятни преживявания в личните и делови връзки. Предпазвайте се от травми и инциденти. Грижете се и за здравето си. Не предприемайте рискове. Стремете се към разбирателство и взаимни компромиси, не разрешавайте проблемите чрез конфронтация. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините и намаляване на теглото. Ограничете сладките и тестени храни. Бъдете здрави!