Най -точният хороскоп за 6 юли

Астро
06:51 - 06 Юли 2022
3092
Най-точният хороскоп за 6 юли

На 6 юли Луната вече е във въздушния кардинален знак Везни (до 08:15 часа на 8 юли) – знакът на партньорството, баланса, справедливостта, закона, любовта и изкуството.

През следващите два дни ще изпитваме силна необходимост от любов, хармония, справедливо разрешаване на важни въпроси и сътрудничество с хората. Привлича ни всичко красиво и сме по-суетни. Стремим се да изглеждаме стилно и да имаме добри обноски. Повече от всякога се нуждаем от любов, споделеност, разбирателство, от положителна оценка и уважение.

Поради това ще бъдем по-дипломатични и ще сме склонни на компромиси, което ще ни помогне да постигаме лесно съгласие по различни въпроси с различни хора. Дните са подходящи за преговори и подобряване на взаимоотношения, сътрудничество с партньори, разглеждане и приемане на закони, работа за обществото, интимни срещи и разговори с приятели, покупка на дрехи / аксесоари или произведения на изкуството, посещение на културни мероприятия и представления.

Днес Луната във Везни образува първо дисхармоничен аспект с Меркурий в Рак, а около обяд и с Юпитер в Овен. В нощните часове вече се активира такъв аспект и към Слънцето в Рак, тъй като в 05:14 часа Луната е във фаза Първа четвърт.

Някои хора ще се чувстват по-напрегнати емоционално, трудно ще общуват и стигат до разбирателство. В публичното пространство ще има разногласия и Луната с нейните дисхармонични аспекти изисква да се изслушваме и разговаряме, да правим повече компромиси.

Най-уязвими на този ден са родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог (и с рожден Меркурий в тези знаци), а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Възможни са спорове с роднини, съседи или колеги, проблем с документи или с автомобила, неприятности със закона.

Денят за вас не е добър за разговори по въпроси свързани с имущества, за явяване на изпити или конкурси, за уреждане на документи, подписване на договори, покупка на автомобил или техника за бита, за разрешаване на юридически въпроси. Спазвайте законите, бъдете по-търпеливи и отстъпчиви с хората. Склонни сте да приемате всичко твърде лично, да реагирате и взимате решения по-емоционално и субективно. В здравословен план са уязвими хората с ендокринни заболявания, особено с диабет и бъбречни заболявания.

Не е препоръчително да се прекалява със сладките и тестени храни, както и със солта. Денят ще е най-ползотворен и приятен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Вие ще сте настроени позитивно, романтични и вдъхновени, изпълнени с много идеи. Лесно ще възприемате и общувате с хората. Ще бъдете харесвани и посрещани навсякъде добре. Вашата мекота и вътрешен баланс ще ви отварят всякакви врати. Много добър ден за вас за подобряване на взаимоотношения, преговори, романтични срещи, покупка на всякакви красиви вещи, забавления, разходки сред природата, разкрасяващи процедури и т.н. Заниманията с творчество, слушането на музика, танците, посещение на обществени мероприятия, свързани с мода и изкуство ще ви заредят с много положителна енергия и емоции. И това важи за всички. Бъдете здрави!