Най -точният хороскоп за 6 юни

Астро
06:25 - 06 Юни 2022
2365
Най-точният хороскоп за 6 юни

На 6 юни Луната в Лъв е „без курс“ в часовете от 02:12 до 09:22 българско време. В 09:23 часа тя преминава в земния знак Дева, където ще бъде до 18:22 часа на 8 юни. Девата е практичен, сдържан емоционално, скромен, предпазлив и разумен знак.

В такива дни и ние ще подхождаме към хората и проблемите с повече разум. Мисленето ни е логично, възприемаме информацията бързо. Склонни сме да анализираме всичко и сме особено наблюдателни. Стремежът на Дева към прецизност я дарява с ценен дар да вижда и най-малката подробност. За нас са важни както работата, така и здравето ни. Добри дни да планираме своите както краткосрочни, така и дългосрочни планове, да работим усърдно, да се радваме на малките неща в живота, които ни носят радост и които са напълно безплатни.

Благоприятно време да се погрижим за своето и на близките ни здраве, да проведем медицински изследвания или лечебно-оздравителни процедури, да се откажем от вреден навик, да поспортуваме, да се разходим сред природата. Меркурий в Телец вече е в директен ход, така че можете да дадете ход и на всякакви нови дейности, преговори, договорни отношения, интелектуална работа и уреждане на всякакви документи. Разбира се, той все още е в дисхармоничен аспект към Сатурн във Водолей (до 13.06.22 вкл.), затова е препоръчително родените през трета декада и с рожден Меркурий в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей да изчакат за по-важните дела до 14 юни.

В здравословен план при Луна в Дева са уязвими червата и нервната система, затова трябва да ги щадим – по-малко стрес, здравословна и лесно смилаема храна, ограничаване на мазнините и пържените храни.

Днес Луната все още не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети, но в късните часове на деня, през нощта и в сутрешните часове на 7 юни тя образува хармоничен аспект с Венера в Телец. Денят е най-благоприятен за родените под знаците и особено през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Склонни сте да проявявате повече разбиране към хората, да подхождате към всеки въпрос или проблем отговорно и разумно.

Работите прецизно и с желание за високо качество. Грижовни сте към своите близки, лоялни към приятелите и колегите. Денят за вас се очертава ползотворен и успешен във всяко направление. Много добър ден за работа с документи, анализи и прогнози, научни изследвания и друга интелектуална работа, изразяване на мнение, за самоусъвършенстване, търговски сделки, преговори и подписване на договори, покупка на техника за дома или офиса, срещи и разговори с приятели или роднини.

Много добре ще ви се отразят всякакви медицински и лечебно-оздравителни процедури.

Луната в Дева може да внесе някакви противоречия в отношенията с хората, да възникват трудности, конфликти, да имат неприятни преживявания при родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Не бъдете крайно критични към околните, изслушвайте ги и проявявайте разбиране, избягвайте конфликти. Предпазвайте се също от травми и инциденти, от неприятности в работата. Работете по-внимателно с документи и информация. Бъдете здрави!