Най-точният хороскоп за 7 април

Актуални новини
07:30 - 07 Април 2021
3031
Най-точният хороскоп за 7 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 7 април Луната отново и за последен ден през тази седмица е в знака Водолей. Луната на този ден в часовете до 13:05 е в съвпад с планетата на успеха и късмета Юпитер, а заедно те образуват хармоничен аспект с Марс в Близнаци. Успоредно с това в часовете до обяд все още е активен и хармоничният аспект на Луната и Юпитер със Слънцето и Венера в Овен.

Това е един от редките благословени дни, в които звездите ни изпращат своята безусловна подкрепа.

Разбира се тази подкрепа няма да касае всички хора. Тя ще е основно за родените под знаците и най-вече от трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Очаква ви много късмет и благополучие, нови възможности и подкрепа от страна на хората. Ще се радвате на постижения и успехи, на уважение и неочаквани положителни обрати по важни за вас дела. Заредени сте със силна енергия, с вяра и нови идеи за бъдещи планове и проекти. Чувствате се ентусиазирани и оптимистични за бъдещето. Първата половина от деня е благоприятна за важни решения, преговори, научно-изследователска работа, изобретения и всякакви новации, обучение, пътувания, разрешаване на юридически въпроси, срещи и разговори със задгранични партньори, организиране на бъдещи празници и почивки, за семейни тържества и т.н. Много силен ден за науката и техниката. Можем да очакваме важни научни открития, изобретения или нови методи и средства, касаещи благоденствието на човечеството. Юпитер и Сатурн във Водолей ще оказват силно положително влияние през 2021 година върху науката и техниката, не без трудности и много опити заради предизвикателния аспект към Уран в Телец. Но всички знаем от опит, че хубавите неща стават бавно. 

Съвпадът на Луната с Юпитер във Водолей може да има по-неблагоприятно влияние на този ден най-вече за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. От вас се иска да не реагирате твърде емоционално, да не предприемате рисковани действия, да спазвате законите и морално-етичните норми на поведение в обществото. Денят за вас не е благоприятен за пътувания на дълъг път, за решаване на юридически въпроси, за важни преговори и разговори със задгранични партньори, от които очаквате подкрепа.

Бъдете по-скромни в поведението си и не прекалявайте в нищо.

Юпитер може да е планета на късмета и благоденствието, но с предизвикателни аспекти към Вашето Слънце може да се отрази много неприятно и върху делата и взаимоотношенията ви с околните, и върху здравословното състояние. Не превишавайте скоростта по пътищата и бъдете разумни. От 13:05 до 23:30 часа Луната е „без курс“. В този интервал от време вършете само рутинна работа и довършете някои започнати вече задачи. Това време не е добро за важни решения, подписване на договори и споразумения, нови начинания. Организирайте така деня си, че през втората половина на деня и вечерта да не се натоварвате физически и емоционално. Много добро време за приятелски срещи и разговори на забавни и интелектуални теми, за развлечения и правене на планове за предстоящи почивки и пътувания….но само проучване и планиране. Важните и окончателните решения отложете за следващ ден. Бъдете здрави!